ANNONS

Som barn på nytt

image415

När jag tidigare idag kikade in hos Ellos för att spana in det nya vårmodet  så rammlade jag över dessa söta köksprylar i bästa Disneyanda! För vem vill inte ha en brödrost med Musse på? Kanske passar den inte riktigt hemma hos oss nu, men hade jag bara varit ett gäng år yngre hade jag älskat att rosta bröd i den på mornarna!
 Jag som är uppväxt med Disneyklubben på fredagskvällarna är helt såld på alla filmer som gjordes innan animeringens intrång. Den lilla sjöjungfrun, Skönheten & Odjuret, Piff & Puff,  Aladin, Djungelboken, Robbin Hood, Tarzan, Luftens hjältar ja alla har de en speciell plats i mitt hjärta och varje gång jag tar mig tid att titta på någon av dessa filmer blir jag som barn på nytt!
Mitt allra bästa tips mot sömnlöshet är att lägga sig och titta på Skönheten & Odjuret, strax efter introt brukar jag somna..

När vi var i USA passade vi på att gå in i en Disneyaffär och jag kan ju bara säga att jag önskade mig att vara 5 år igen, vilken dröm för en liten tjej eller kille!
Ok då, jag njöt en smula jag med av alla fina kläder och underbara prylar!

(eget collage med bilder från ellos.se)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lina
16 år sedan

Det där skulle vara en bra present till min son!!! Ursöta prylar!

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]just beneath, are a lot of absolutely not related web-sites to ours, having said that, they’re surely really worth going over[…]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nonetheless actually worth taking a search, whoa did a single understand about Mid East has got far more problerms as well […]

Nästa inlägg

Färdigmat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x