ANNONS

Härliga lördag!

image416
Idag  är det lördag och jag har lyckats pricka in ännu en ledig helg! Mycket skönt.  Tyvärr gick jag inte upp i ottan för att grädda amerikanska pannkakor, även om det hade setat fint nu då jag är riktigt hungrig. Men vi ska strax bege oss ned på stan för att få i oss lite frukost på ett av stans caféer. Detta är något vi gör då och då. Mycket tevligt!
Sedan blir det lite shopping med systeryster. Här lyser solen och det är ca 1 grad varmt ute, perfekt väder för en runda på stan!

Själv har jag aldrig gjort amerikanska pannkakor men jag åt ett gäng till frukost när vi var i USA. Helt ok enligt mig. Tips om hur du får till dina pannkakor kan du läsa här.

Nu önskar jag alla en riktigt skön lördag!


(eget collage med bild från martha)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Freja
Freja
16 år sedan

Det där såg ju inte lite smaskigt ut.. 🙂

Följer din blogg varje dag, och den är verkligen toppen, plus plus plus!

Har du gått någon speciell kokutbildning eller liknande?

Sara
16 år sedan

Jag brukar göra amerikanska pannkakor här hemma på helgerna,inte var helg. Men lite då och då som brunch.Dottern blir alltid lika glad när hon ser vad som serveras. Ha en mysig dag på stan !

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nonetheless seriously really worth taking a look, whoa did one study about Mid East has got additional problerms as well […]

trackback
8 år sedan

xcn5bsn5bvtb7sdn5cnvbttecc
[…]here are some links to web-sites that we link to because we assume they are really worth visiting[…]

trackback
8 år sedan

Title
[…]Every the moment in a although we decide on blogs that we read. Listed beneath would be the most up-to-date sites that we opt for […]

Nästa inlägg

Som barn på nytt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x