ANNONS

En bästa vän

image417
Igår fick våran underbara schäferhane Erox sluta sina dagar. Han kom hemflyttandes till mina föräldrar för  nästan två och ett halvt år sedan då hans tidigare husse och matte skulle skiljas och inte kunde ta hand om honom.
Familjen som Erox tidigare bodde i var goda vänner till oss och jag var bästa vän med deras en dotter så jag har i stort sett vuxit upp med denna hund.

Det allra bästa han visste var när hela våran familj var sammlad, när jag och Sebastian, syster och hennes kille kom ut och hälsade på. Då var lyckan total. Hade mamma då innan berättat att vi skulle komma ut  gick han runt, väntade, tittade och letade tills alla var på plats, då kunde han lugnt lägga sig ned och njuta av att alla äntligen hade kommit hem.
 Som alla hundar älskade han promenader och när man går på promenad, då kan man hitta pinnar! Eller pinnar och pinnar, ibland kunde han komma släpandes med pinnar som var så grova att han knapt nådde runt dem, eller långa, långa grenar som han alltid lyckades slå en i knävecken med när han kom springandes.  På senaste tiden har han haft fullt upp med att uppfostra mamma och pappas lilla kattunge, vid första anblick kunde man tro att de var riktiga rivaler, men de var trotts allt riktigt goda vänner och jag tror att den lilla katten, precis som vi kommer att sakna honom oerhört mycket.

Igår fick de åka in akut med honom till Strömsholm då de förstod att allt inte stod rätt till när han inte ville gå med ut på promenad, tidigare i veckan hade han också varit lite dålig men piggade på sig till helgen. Röntgen visade att hela magen var full av något, vätska eller tumörer, de kunde inte utskilja vad det var, sedan var hans blodvärden riktigt, riktigt låga och tydligen hade han varit sjuk länge.
Men som den tåliga och starka hund han var visade han aldrig något teckan på smärta. Han fortsatte bara kämpa. Så igår eftermidag fick han sakta somna in och ligger nu bredvid familjens tidigare hundar, schäfern Hulda och pudeln Tosca.

Ja usch vad vi kommer att sakna dig Erox!

(eget collage med privat bild)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frida
16 år sedan

Oj förstår att det måste kännas jobbigt. Huvva.

Helena
16 år sedan

En styrkekram kommer här.

Må gott!

j0z
j0z
16 år sedan

usch inge kul när ens älskade djur måste gå bort så där :/ men han har de bra nu ifa 🙂

Elina
16 år sedan

Usch… så sorgligt 🙁

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]one of our guests not too long ago encouraged the following website[…]

trackback
8 år sedan

xcn5bsn5bvtb7sdn5cnvbttecc
[…]here are some hyperlinks to web sites that we link to for the reason that we believe they may be worth visiting[…]

trackback
8 år sedan

Title
[…]The facts talked about inside the article are several of the most effective readily available […]

Nästa inlägg

Härliga lördag!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x