ANNONS

Grodd!

image430
Alla har säkert odlat groddar någon gång, jag tror att vi till och med gjorde det på dagis när jag var liten. Nu har Lord Nelson kommit med en ny serie frön för groddning, PrimoVitamino, där det bland annat ingår de klassiska alfalfa groddarna, smörgåskrasse, rödisgroddar och groddar från mungbönor.   Hur man gör kan ni läsa i collaget ovanför.
Dessa små groddar är riktigt nyttiga och innehåller både B-vitaminer, vitamin C, järn, zink och magnesium. Perfekt att ha på smörgåsen eller i sallad. Både rädisgroddarna, mungbönor och bockhornsklövern passar utmärkt att ha i wookrätter, soppa och grytor.

Så ge dig iväg till närmaste trädgårdshandel och införskaffa dig en groddbox och lite frö! Ett perfekt projekt att pyssla med mörka februaridagar!

(eget collage med bild från Lord Nelson)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
16 år sedan

det är så gott att ha på smörgås:)

Nästa inlägg

Ge med hjärtat!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x