ANNONS

Favorit till frukost!

image440

Nya frukostfavoriten här hemma är helt klart havregrynsgröt med en klick hemgjord svartvinbärssylt. Tidigare i veckan tog jag en promenad och besköte mammas moster med man. Av någon outgrundlig anledning började vi prata om just svartvinbärssylt och vips hade hon trollat fram en burk åt mig. Goa hon! Förutom att  denna sylt passar bra att ha till gröten så är den otroligt god att ha i filen med lite müsli.

På dagens shema står städning, jag och Brittanfrillan skall nu ta oss an badrummet.

Vad har du för dig en dag som denna?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
elinor
16 år sedan

ujättre trevlig blogg!, jättemånga bra och inspierande tips 🙂 Tack

Evasleva
16 år sedan

Jag älskar ju alla former av havregrynsgröt. Men med svartvinbärssylt har jag aldrig testat. Kycklingreceptet lät riktigt gott också.

Johanna
16 år sedan

Jag är ofta inne i tittar på din blogg, även om jag inte är en ”hejare” i köket så gillar jag alla fina bilder o små tips!! TACK

Nästa inlägg

Biffigt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x