ANNONS

På smörgåsen…

image461

Igår blev det smörgåsfika här hemma med mina föräldrar, man behöver ju inte alltid fika med söta kakor, även om det också är gott!
Vi köpte en bit brie, min absoluta favorit bland ostar. De som gillar salami påstår att brie+salami är en perfekt kombnation, själv är jag inte så förtjust i denna korv så jag vet inte. Vad tycker du? Men något jag vet, är att det smakar ljuvligt att byta ut smöret på smörgåset mot philadelphiaost. Det blir lite fräschare tycker jag.
Några blad sallad och ett par ringar paprika, sedan har man det perfekta eftermiddagsfikat! Brödet köpte vi färdigbakat i butik, snabbt och enkelt!

Trevlig söndagskväll!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mia
Mia
16 år sedan

Håller me dig, brie ost är så underbart gott! Fina bilder du har på din blogg. Ha det bra. Kram Mia.

Ann-kristin S
Ann-kristin S
16 år sedan

Ja jag kan tycka att det är gott men inte för ofta bara, samboern älskar salami och äter nästan bara det på smörgåsen.
Det såg ut som en god kombo det måste provas 🙂

Malin
16 år sedan

haha okej 😀 åh jag vil ldit.. vart ni i miami? =)

Elina
16 år sedan

Jag älskar salami och det är riktigt gott tillsammans med brie, Jag tycker som du att det är den godaste osten och att philadelphia är riktigt gott på mackan 🙂

Sweet 16´s blogg
16 år sedan

gud vilken mysig design 😀

catty
16 år sedan

det låter helt underbart. 🙂 älskar brie-ost. var längesen jag unnade mig det 🙁

Carina
Carina
16 år sedan

Mmm, jag gillar också brie. Brukar köpa såna där mini painriche i vakuumförp som man gräddar färdigt själv och sen på med lite brie. Smaskigt. Blev lite sugen på att prova cupcakes när jag läste om ditt förra inlägg. Jag har aldrig testat det men sett så många i olika bloggar så det är väl bäst man provar. Men ska man använda vanliga muffinsformar eller de där stora?
Ha det gott!
Kram, Carina

Anonym
Anonym
16 år sedan

Mmm, jag gillar också brie. Brukar köpa såna där mini painriche i vakuumförp som man gräddar färdigt själv och sen på med lite brie. Smaskigt. Blev lite sugen på att prova cupcakes när jag läste om ditt förra inlägg. Jag har aldrig testat det men sett så många i olika bloggar så det är väl bäst man provar. Men ska man använda vanliga muffinsformar eller de där stora?
Ha det gott!
Kram, Carina

Jenny
16 år sedan

Jag tycker det låter riktigt gott 🙂 jag älskar mackor, lever på dem nästan hehe

Sara
16 år sedan

så gott med en fräsh smörgås!

Designa din blogg!
16 år sedan

Ja, det är helt fantastiskt skoj när man får en jättevettig fråga, så kan man inte svara till avsändaren på nåt sätt..=)

Karin
16 år sedan

yummi

Malin
16 år sedan

åh.. härligt värre 😀 allt bra med dig?

Sofie
16 år sedan

Helt sant, man behöver inte alltid fika sött!

Eftersom jag inte är en köttätare kan jag inte svara på den frågan om salami, men brie är ju väldans gott 🙂 Kram!

Nästa inlägg

Smått & Gott

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x