ANNONS

Hallongrädden

När jag i veckan gjorde i ordning fyllningarna till tårtan blev det en liten skvätt hallongrädde över. Det hade jag upp i två fina glas och dekorerade med en god jurdgubbe som jag skivat och sedan strösslade jag över lite kokos. När jag skedat upp hallongrädden ställde jag in glasen i kylen så smeten skulle bli riktigt kall!
Dessa avnjöt vi i solen på balkongen, ett bättre slut på dagen kan man ju inte få!

(eget collage med privat bild)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Silva
15 år sedan

Åh ser otrolig gott ut.

Emma
15 år sedan

det där är såå gott

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nonetheless seriously really worth taking a appear, whoa did one particular study about Mid East has got a lot more problerms as well […]

trackback
8 år sedan

Title
[…]Here is a great Weblog You may Obtain Fascinating that we Encourage You[…]

Nästa inlägg

Till mamma

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x