Kungligt gott!

Det har väl inte undgått någon i vårt avlånga land att det skall bli bröllop i sommar. Tyvärr är det inte mitt, men vi fick ändå ta del av en liten, liten bit av firandet. För ett par veckor sedan dök det upp choklad förpackad i riktigt tilltalande lådor och förpackningar från Cloetta. De är en av de 17 företag som tagit fram produkter till ”Den Officiella Bröllopsserien”.

Även om vi här hemma har lovat att inte äta godis i veckorna kan man ju bara inte låta bli att smaka på dessa godsaker, speciellt eftersom jag genast föll för de urtjusiga askarna. Så chokladkakan med hasselnötter är visst uppäten och asken med pralliner som ni ser på bilden ovan börjar så sakta tömmas även den..

Och jag måste säga, att om man ser bortom de fina askarna, prinsessan och hennes prins, så är faktiskt chokladen riktigt god, i alla fall de vi hunnit med att testa.


Nu undrar jag vad ni tycker om att företag tar fram speciella produkter till Viktorias bröllop, hiss eller diss?

Bild:www.cloetta.se

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elina
13 år sedan

Nya produkter = Hiss

Men själva anledningen = Diss

johanna
13 år sedan

Har läst din blogg ganska länge och jag gillar den jätte mycket, men har faktiskt aldrig kommenterat förrän nu. Men kände mig tvungen nu 😛 Jag säger diss på företag som tar fram speciella produkter för det här jippot.. Jag hade kunnat skriva en uppsats om det, för jag tycker verkligen att det är så himla fel! Giriga företag som ska tjäna pengar på ett bröllop som redan betalas med skattepengar. Nej tack på det.

Johanna
13 år sedan

Lite fånigt att de ska komma med en massa nya grejer bara för att de ska gifta sig, men det är ju kul att se vad det hittas på för saker! Som den här chokladen liksom! Hade de inte gjort det hade ju du antagligen inte unnat dig att äta choklad mitt i veckan 😉 Så lite optimistiskt kan man ju tänka! 😀

Simon
Simon
13 år sedan

För att vara ärlig bryr jag mig nästan mer om
GB-clownens bröllop. Haha

dani
13 år sedan

Buuu!

Anonym
Anonym
13 år sedan

diss, orka bry sig om hennes bröllop. Hon kan gärna få betala mitt!

Viktoria
13 år sedan

Nya produkter är sällan fel, men att de ska tas fram just på grund av bröllopet – det känns bara töntigt.

Anonym
Anonym
13 år sedan

jag tycker att allting med bröllopet känns otroligt töntigt och över hypat

Elinor
13 år sedan

Hihihi nu börjar gränsen bli nådd!!!

Jasmine
13 år sedan

Antar att det är ännu ett sätt för företagen att få mer sålt. Men visst är det en kul idé.
Kram

Before29
13 år sedan

mumms, tkr det är lite kul ändå =)

Rebecca
13 år sedan

lite kul men diss 😛

Camilla
Camilla
13 år sedan

Hej!
Jättefin blogg!
Jag skulle behöva din hjälp, heheh. Jag har lovat min kusin att göra hennes konfirmations-tårta. Men jag har verkligen ingen aning om hur/vad jag ska göra. Tänkte kolla om du kanske hade något bra tips eller recept? Skulle du kunna mejla mig isf?
Vore jättesnällt!
Tack, Mvh Camilla

nina
nina
13 år sedan

diss till hela jävla mediastormen runt bröllopet. Vem fan bryr sig lixom:P

Ninelin
13 år sedan

Tänk vad alla vill tjäna pengar. . .

lussie
13 år sedan

hejsan, jag är en bloggerska som bloggar om mode och foto, skulle vara kul om du ville besöka min blogg och kanske lämna en komentar!

kramr lussie

Hanna
13 år sedan

Har du märkt att de även har gjort en speciell prinsesstårta med vit marsipan pga detta? Hittade den i frysdisken på Konsum och jag tror de hade samma bild på kartongen som denna, om jag inte minns fel.

På ett sätt är det en kul grej, för det händer ju inte ofta att det sker ett kungabröllop MEN jag tycker företagen snyltar på deras bekostnad. Allt för pengarnas skull, känns det som.

Fast nu är jag tjurig, så jag skippar både praliner och prinsesstårta. Ler.

Karoline
13 år sedan

En stor jävla Diss!!

Emma
13 år sedan

Jag tycker att det är ganska fånigt. Våran prinsessa är redan överallt, måste hon vara på en chokladask också?! ;O

maya
13 år sedan

hmm snacka om att de försöker sälja bröllopet=P men om chokladen e gott så ska vi inte klaga på det:P

Malin Longborn
13 år sedan

Den må vara fin, vacker och otroligt god men den skulle bli otroligt dyr så vem har råd… Inte jag iaf.

Och då tycker jag att det är riktigt snyggt.
men det blir lite för mycket av det goda. Man kommer bli ganska trött på det när det väl är över..

Lisa Blomkvist
13 år sedan

stor jävla diss. Varför ska vi betala pengar för hennes bröllop när de redan tar våra skattepengar till hela skiten. Pengarna kunde väl gå till välgörenhet eller något annat, något viktigare lixom.

emilystrange
13 år sedan

DISS! lägg pengarna på ngt vettigare istället, kan jag tycka.

Caroline
13 år sedan

Jag säger diss eftersom jag är emot hela monarkin och dessutom då emot hela uppståndelsen och att företag tar fram speciella produkter. Det är bara larvigt.

nina
nina
13 år sedan

tycker ärligt att detta är en diss. kan då tycka att de ska lägga pengar på annat. fok blir upprörda och tror att moskérna byggs av våra skatte pengar medans detta bröllop betalas av våra pengar… nah en FET DISS för min del.

Anonym
Anonym
13 år sedan

har inte frödinge gjort sånna tårtor?

Johanna
13 år sedan

Det är ju lite roligt:) Fast ändå lite överdrivet..;)

Sandra
13 år sedan

känns bara så extremt överdrivet :p Men å andra sidan sker ju inte kungliga bröllop varje dag 😉 Är ju trots allt vår kronprinsessa 🙂

men asken var riktigt söt!

Louise
13 år sedan

lite överdrivet med så MÅNGA grejer till deras bröllop, som jag tycker är sjukt överskattat.. heja GB-gubben! 😀

Emma
13 år sedan

Måste säga diss, älskar choklad men tycker att "bröllopschoklad?" är ganska fånig..

Lollo
Lollo
13 år sedan

DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSS!!!

E
E
13 år sedan

oj nej, diss! ganska fånigt med bröllopschoklad!?

Sheik
13 år sedan

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, hör bara ord som "pinsamt" och "patetiskt" i huvudet.. Börjar de få slut på ideér inom marknadsföringen nu?
Ännu värre är väl att man vet att folk kommer att köpa skiten också.

alicia
13 år sedan

lite fjantigt, men vad skadar det att det finns en extra chokladsort? 🙂

Nellie
13 år sedan

Diss, jag vill inte behöva bry mig mer om bröllopet än jag måste.

Emma
13 år sedan

Gud vad mysig din blogg är 🙂 Man får bara lust att baka, haha! 😀

karin
13 år sedan

diss, helt klart ! totalt onödigt, känns bara töntigt tycker jag 😛

Ingela
13 år sedan

Oj oj, söt förpackning, plus i kanten för god choklad men måste nog tyvärr säga diss på detta… Hade varit en kul grej som barn att få prinsessgodis men tycker nog att det är att överdriva med ett bröllop på detta vis, som om det inte redan är ett oundvikligt ämne ändå för gemene man…

Isabella Telenius
13 år sedan

Jag tycker det är lite för mycket eller vad man ska säga, så jag tycker faktiskt det är en diss fast det ändå kan vara lite roligt! (;
kramar/ denlillebloggerskan

Helen
13 år sedan

Hm… nej tack jag slopar nog detta…

lukes
13 år sedan

Vilken underbar blogg du!

Har en tävling där man kan vinna ett skitsnyggt halsband. Var med om du vill 😀 Kram på dig!

Astrid
13 år sedan

Hellre en chokladask än en servis med deras porträtt, men ändå… Jag tycker hela grejen är lite pinsam och skulle nog skämmas för mycket för att köpa en sådan ask, även om jag aldrig säger nej till choklad!

J V H
13 år sedan

Vilken rolig idé! Men som någon annan har påpekat, det skulle vara lite pinsamt att köpa en sån ask i affären, haha. Men jag tycker att det här med bröllopet är jättespännande!

Vaha
13 år sedan

Tycker att hela bröllopet är en skam. Jag vill inte behöva betala för deras bröllop, kungen har tillräckligt med pengar men ändå vill han ha mer. Så allt liknande tycker jag är äckligt bara.

Milly
13 år sedan

Oj avancerat, den marknadsföringen har jag inte sett innan:p

sara
13 år sedan

Lite roligt ändå men inget precis jag kommer köpa, tror inte det blir någon hiss på marknaden (;

KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥
13 år sedan

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nej onödigt och bara för mkt =D, tycker lite som Vaha

Ps. kolla in i min blogg som är fylld med snygga outfits!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Isabell
13 år sedan

Chokladen är supergod och eftersom en del av pengarna ändå går till välgörande ändamål kan man väl hissa det. Låt de som vill köpa andra saker än chokladen göra det, det är väl roligt om det kan glädja någon? Och några kronor extra till en god sak är väl aldrig dåligt?

Maja
13 år sedan

Lite blandade känslor. Men jag är inte den som är den, så tummen upp på den!

Nathalie
13 år sedan

Jag förstår dom, för alla vill ju tjäna pengar. Dock skulle jag nog inte själv köpa nåt bara för att det hade med bröllopet att göra utan mer för att jag själv vill testa nåt nytt 🙂

Nästa inlägg

Gudruntårta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x