Ny bok och två kalas

Vet ni, i sommar skall jag få skriva en ny bok. Jag och bästa fotografen Katja var på möte hos Bonnier Fakta under gårdagen och går allt enligt planerna börjar vi plåta boken i sommar. Helt underbart. Vad den handlar om, det kommer jag berätta senare.. Men som ni säkert förstår kommer den innehålla en del sötsaker.

Efter det lyckade mötet gick vi på 30 års kalas, tidningen Gourmet fyller nämligen 30 år i år och de firades ordentligt på Berns. Härligt sällskap, champagne, sushi och en hel buffé med sötsaker bjöds det på och jag hade riktigt trevligt!

Idag planerar jag inför den kommande helgen, i morgon är det ju sista april med tillhörande grillning med goda vänner och på söndag skall vi ha kalas för älskade Sebastian som fyller år.  Men till ikväll tänkte jag försöka få ihop ett litet grillspecial här på bloggen, perfekt till den stundande helgen!

Bild: Jubileumsomslaget av Gourmet

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Joanna
Joanna
13 år sedan

Grattis Linnea! Gud vad roligt:D!

Helene
Helene
13 år sedan

GRATTIS GRATTIS!!! Va kul och så spännande!, en bok till!!! Va glad jag blir för din skull!, och min 😉 Alltid kul med böcker om sötsaker, å nu får jag anledning att köpa en ny!
Kan tänka mig att du hade det trevligt igår, och det passade dig! Go Linnéa, Go!!!….. 🙂 Kramis

Kylia
Svara på  Helene
12 år sedan

At last! Someone who unedsrntads! Thanks for posting!

Designing good life -Sarah
13 år sedan

Grattis! Kul. Ser fram emot ett grillspecial då jag är helt tom på ideér…

Jennie
13 år sedan

Hoppas att du gör en med mat någon gång, med tanke på dom underbara rätterna du visar i bloggen 🙂

Emma
13 år sedan

Grattis Linnea! 🙂 Grillspecial är aldrig fel heller.

Loulas Kök
13 år sedan

Låter som du hade en toppendag i går.
Ser fram emot grillspecialen!

Ulla
13 år sedan

Jag ser oxå fram emot grillspecialen

Kaksmulan
13 år sedan

Grattis, vad spännande med ny bok. Var kan man beställa de andra? Är det genom Aftonbladet? Ser fram emot lite grilltips inför helgen.
Ha en trevlig Valborgs helg!

Johanna
13 år sedan

Gud vad kul med en ny bok! Betyder det att du har skrivit fler? För isåfall är jag lite efter, haha 😉

Längtar också till helgen med grillning! Här blir det halloumi och lite olika grönsaker tillsammans med kompisarna 😀

Emilia
Emilia
13 år sedan

Gud vad roligt med en ny bok!
Jag kommer garanterat köpa den…

Nästa inlägg

Kungligt gott!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x