Grönt är skönt?

Det är bara att inse, vår kyl och frys har börjat göra sitt. Frysen är inte helt tät så den isar igen fortare än man hinner säga frosta av. Kylen beter sig som en frys och bildar en stor isklump längst in, jag vill inte ens fundera över hur mycket el den drar just nu.. Men det krävs en del arbete för att få in en ny kyl och frys, ett högskåp måste offras för att få in en helstor kyl och en helstor frys. Just nu har vi annat att fixa här hemma, så jag håller tummarna att mina vitvaror inte sviker mig riktigt än!

Smegs ack så omskrivna, nästan uttjatade klassiska retrokyl skulle lysa upp vilket trist kök som helst men eftersom jag har jobbat hårt här hemma för att bli kvitt alla konstiga förgkombinationer i köket tror jag att Sebastian skulle höja lite på ögonbrynet om jag kom hemsläpande på ett illgrönt kylskåp. Men drömma kan man ju alltid..

En ny assistent behöver jag som tur är inte köpa, jag har en nästan helt ny skinande maskin står i ett av kökskåpen! Men det vore roligt att köpa till lite tillbehör, våra äppelträd är fulla av härliga äpplen så att enkelt kunna göra äppelmos vore toppen, att prova på att göra egen korv är något vi pratat om länge men även då behöver jag uppdatera tillbehören lite.

Kökshanddukar är väl något man alltid behöver fler av? Under hela våren har jag haft röd/vita handdukar i köket. Men så köpte jag två blå/vita, vilket lyft! Det kändes som om jag fick ett helt nytt kök (antagligen var det bara jag som såg denna hisnande skillnad, Sebastian förstod inte alls vad jag var så lyrisk över..)!

Ett par fina grytlappar, ett nytt förkläde och lite nya blommor i köksfönstren, sen är jag redo att även detta år välkomna hösten. Denna gång i inte så mörka och murriga färger, utan kanske rent av i grönt?

På fredag bär det först av på ett litet möte hos Bonnier, sedan åker vi raka vägen till FORMEX för att spana in alla nyheter. Men vad kommer/vill du köpa nytt i höst till ditt kök?


Bilder från ovan länkade företag.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
13 år sedan

Wow så mkt vackra saker.

Johanna
13 år sedan

Åh,jag älskar Smegs kylskåp, fast kanske inte i grönt… Men man måste ju kunna matcha in det också, annars kan det nog se lite knasigt ut 😛

freja
13 år sedan

Hejsan! Det skulle betyda enormt mycket om du ville följa våran blogg via bloglovin. Ta en titt iaf? Ha en bra dag 🙂 Kram

Coquina
13 år sedan

Fin blogg =) Min nya blogg handlar också om matlagning! Jag har precis köpt ett nytt tårtfat hem till mig men jag skulle gärna uppdatera mitt kök med ett nytt förkläde!

Elin
13 år sedan

Jag måste säga att jag drömmer om tekannor i alla möjliga färger och former 🙂 Blev väldigt inspirerad efter att ha varit på Harrods i London och sett deras serviser och på Kränku i Visby.
Sen är det aldrig fel med en ny fin gryta och gratängform från Le Cruset. Dock blir det säkert inte fler inköp för tillfället utan jag ska roa mig med mina nya fina kokböcker och känna mig fin i mitt förkläde ifrån Nytta design. Det är ganska bra det med!

Carola
13 år sedan

Oj oj, Vilken härlig blogg du har! Jag älskar att vara i köket. Du inspirerar mig stort!

sandra
13 år sedan

Vi skulle behöva ett helt nytt kök till vårt hus som vi får om en vecka.. Annars skulle jag gärna vilja ha ett vitt köksbord..

Elaine
13 år sedan

Grönt är jättehärligt, särskilt i den där mjuka tonen tycker jag.

Fin assistent också! "Våga vägra Kitchen Aid" haha 😀

Fru Cupcake
13 år sedan

Jag funderar på att införskaffa nytt köksbord. Vill ha ett STORT runt vitt bord. Får se om jag finner det 😉 Annars behöver jag en köksmaskin..en vacker en 🙂

Kram

Julia
13 år sedan

Gud jag älskar din sööta design^^

Pernilla/Pillan
13 år sedan

så mycket snyggt!… jag är ju sååå sugen på en Kitchen Aid… men funderar på om jag verkligen BEHÖVER en… men de är ju så snygga också… och sen nästa.. vilken färg…? Hoppas du hade det bra på Formex, där är ju rena himmelriket!

Sermin
Sermin
13 år sedan

Tack för en inspirerande blogg!
Jag har just tema GRÖNT i mitt kök och det är så härligt!
Exakt samma färg som smeg-kylskåpet. Åh vad jag skulle vilja ha en sådan nu! Dock får vi vänta tills 1) kyl/frys går sönder 2)byter väggfärg
Kan bli för mycket grönt annars 🙂

Malin
13 år sedan

Jag vill ju göra om hela köket. haha. Vi har ett jättemysigt kök med varma härliga färger – men jag har fått för mig att jag vill ha heltvitt – astråkigt tycker sambon så det bli till att försöka övertala 😉

Men man KAN ju faktiskt ha färgglada detaljer, om man har helvitt ju! Det jag gillar.

Eftersom att vi har vinrött i tapet, gardinder & köksstolar så.. vettefan vad jag ska inhandla för något nytt till hösten. Tycker det är svårt att matcha, nåt förslag kanske? 🙂

fgh
fgh
13 år sedan

With the steadfastness of Mawson, both he & the commodore sat glued (frozen) behind the wheel, should Roger falter.

Nästa inlägg

Dukning och brödpinnar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x