ANNONS

Tävling

Äntligen fredag och det firar vi med en liten tävling tycker jag! Ni har väl inte missat att tidningen ISABELLAS  nu finns på svenska och första numret är ute i butik. Är du intresserad av trädgård, inredning och matlagning är det här tidningen för dig!
Tidningen vill  lyfta fram bra och läsvärda bloggar och har därför anordnat ett bloggpris, kika in på deras facebooksida och lägg gärna en röst på min blogg!
Men nu till tävlingen, jag vill gärna veta hur du har det. Bor du i hus och har trädgård, i lägenhet med en prunkande balkong eller har du kanske en sommarstuga där du kan påta i jorden?
Vinnaren får tre underbara nummer av tidningen ISABELLAS i brevlådan under våren/sommaren.
Lämna ditt svar som en kommentar här på bloggen tillsammans med e-mailadress så jag kan komma i kontakt med vinnaren.
Tävlingen pågår till söndagkväll klockan 20.00
 
Tävlingen är avslutad!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carina
13 år sedan

Hej! Vi bor i hus på landet.Just nu så ser vår trädgård trist ut,men det kommer att bli trådgård av den så småningom. Vårt hus står för renovering i första hand.Men lite blommor kommer att pryda trädgården.

Helen
13 år sedan

Jag bor i villa i ett litet samhälle, jag har alltså trädgård men den är varken prunkande eller fin, hoppas att intresset vaknar i sommar, gillar annars mest att vara i trädgården:)

Jessica G
13 år sedan

Vår trädgård är i det närmaste obefintlig än så länge, förutom några buskar som planterats här och var förra året. Vi bor i ett nybyggt hus så tanken är att det ska bli en prunkande trädgård så småningom!

Therese
13 år sedan

Hej!
Jag bor i ett hus på landet, en liten bit från stan, med min sambo & son. Vaknar till fågelkvitter & grannbondens traktorer varje morgon, enda grannarna är kossorna på ena sidan & grönskande rapsfält på andra.
Kan inte bo bättre! En liten damm pryder trädgården men det saknas fortfarande lite inspiration för att göra det sista klart. Som såklart är ett evighetsjobb när man har många rabatter, växthus & små guldfiskar att ta hand om! =)

Maria - tvillingmamma
13 år sedan

Bor i en lägenhet på markplan, så har en liten uteplats på baksidan. Är precis inflyttad, så uteplatsen är i stort sett helt igenvuxen… De förra hyresgästerna verkar inte haft någon ambition till att göra i ordning uteplatsen heller, men till sommaren har jag stora planer på att göra det till en plats där jag kan odla allt ifrån örter till härliga blommor, kunna grilla eller fika. En uteplats ska ju vara som ett till rum tycker jag! 🙂

Anette
13 år sedan

Hej! Jag bor i villa med en ganska trist trädgård! Går o funderar hur man skulle kunna få den så man skulle kunna njuta o stressa av när man kliver ut i den…..
behöver massor av inspiration!!!!!!
Ha en riktig härlig helg!!!!!

Josefine
13 år sedan

Bor i lägenhet med min sambo och vi har en liten gemensam trädgård med övriga hyresgäster. Jag har fått tillstånd från hyresvärden att plantera lite småsaker där och jag planerar att sätta bönor. Annars är jag balkonglös men med djupa fönsterkarmar. Har satt upp hyllor i fönster för att öka arean och odlar ett tjugotal olika kryddor och annat ätbart.

Carolina
13 år sedan

Jag bor i ett radhus med min familj och vi har en liten trädgård framför huset, ingen som bott i detta hus tycks ha haft gröna fingrar så nu håller jag tummarna för att jag lyckas vinna så vi kan ha finaste trädgården här på vår ö framöver! 🙂

Julis
13 år sedan

Jag bor i en helt fantastisk vindsvåning som ligger i en gammal lada som det tidigare varit stall i. Både nere i stallet och uppe på höloftet har det byggts varsin lägenhet och vi bor på loftet som är på ca 80 kvadrat. Det är 4,5 m i tak, vitsåpat trägolv, ljusgrön pärlspont, fönster i de gamla höluckorna och en alldeles egen liten balkong/farstukvist där jag har diverse planteringar och blommor i krukor. Självklart är drömmen en stor trädgård, men att bara ha en egen trapp och balkong är lyx som student.

Michelle & GirlZen
13 år sedan

Hej sötaste,
Vi bor i ett hus på landet. ett litet rött med vita knutar som tyvär sett sina bästa dagar. Men vi hyr och känner inte riktigt för att lägga ut mera pengar än nödvändigt då huset inte är vårt. MEn med lite spackel och färg så är det ändå rätt fint. 🙂
Vi har en trädgård med urgamla äppelträd och i höstas fanns det en gräsmatta också men just nu ser den ut som en liten damm eller lerpöl. Hoppeligen torkar det upp snar så gräset blir grönt och gulsipporna och vitsipporna tittar upp lite här som där.
Älskar livet på landet och skulle bli hur glad som helst att få en tidning att läsa ute i solen och inspireras.
KRAM

Linda_-Cupcakesfluffan
13 år sedan

Bor i hus med rätt tråkig trädgård då vi inte gjort något med den ännu

Sofie
13 år sedan

Jag bor i en renoverad 70-talsvilla med en trädgård som vi har stora planer för. Nu när huset är så gott som färdigrenoverat är det dags att ta tag i trädgården. Slukar därför all trädgårdsinspiration jag kan komma över. Den nya tidningen är jag riktigt nyfiken på så att vinna en prenumeration vore toppen!

Yosofine
13 år sedan

Denna tidning vore perfekt för mig som flyttar till hus med trädgård i början av maj!

Jenny
13 år sedan

Bor i ett hus på landet där trädgården ser mer eller mindre ut som en upplöjd åker. Vi grävde upp förra året och skulle lägga plattor, fick efter att vi grävt upp höra att det skulle vara en vinter så att en frost skulle hinna vara innan man la plattorna. Då stannade hela projektet upp och ngt gräs blev inte heller fixat. Nu kommer det en liten bebis om några veckor så är det ngt jag behöver så är det ngt inspirerande att läsa medan jag ammar. Tack för en bra blogg!

Pernilla
13 år sedan

Häromdagen bakade jag biscotti för första gången. Jag använde mig av redeptet i boken Småkakor som jag köpt genom Aftonbladet för en tid sedan 😉
Så TACK för ett lätt recept att följa och goda kakor!

Jessica Bengtsson
13 år sedan

Jag, min sambo och två underbara söner bor i ett tegelhus byggt av min farfar 1958. Vi älskar vårt hem och vår trädgård.
Vår trädgård består av en hel massa olika växter och träd, buskar, blommor och ett litet växthus och en massa med stenar i olika former…
Vi älskar varann, vårt hem och vår trädgård.
Tack för en underbart inspirerade blogg :))
Kram
Jessica

Ericha Kavander
13 år sedan

Hej. Jag bor på landet i Finland, i eget hus med en lagom stor trädgård. Största delen av trädgården består av gräsmatta och om man bara skulle bli lite inspirerad, så skulle det kanske bli ändring på det snart.
Har läst din blogg bara en kort tid, men den är en inspirationskälla för mig redan! 🙂 Tack för det! 🙂

Karoleen
Karoleen
13 år sedan

Vore trevligt att vinna har inte sett tidningen någon annanstans.

Nina
13 år sedan

Hej!
Jag bor i en villa i utkanten av en mindre stad. Lagom stor trädgård som blir finare och finare för varje år.

Emelie
13 år sedan

jag är med & tävlar..
jag bor i en etagevåning med min sambo, med en skön uteplats med sol från morgon till kväll..

Mårtenssons kök
13 år sedan

Här, mitt i stan, har vi en liten minibalkong i norr så det är verkligen inget vidare odlingsläge… Men det finns säkert något som hade lyckats slå rot och blomma där. Önskan om en egen uteplats finns tillsammans med ett nytt boende:)

Stina
13 år sedan

Vet du vad.. 29 september i fjol (höstas) så flyttade vi in i vårt ny inköpta hus.. helt otroligt för jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag någonsin skulle äga något själv. Men jodå… Detta är första våren i vårt nya hus och det är just nu grymt spännande att se vad som kommer upp i trädgården 🙂
Skojar du att jag handlar tidningar med trädgård, matlagning och hus å saker..
huset är 30år gammalt och behöver ett ansiktslyft snart. Så just nu funderar vi och planerar, funderar, och bläddrar i alla tidningar överallt.. för att verkligen få det som vi vill ha det.. i VÅR stil 🙂
Det är såååå spännande både invändigt och utvändigt och jag ser sååå framemot varje grillkväll på vår nya altan 🙂
Treeevlig helg!
Kram Stina
stina_soderman@yahoo.com

Gabriella Eriksson
13 år sedan

Har en liiiten balkong som jag försöker mysa till så gott det går varje år… Nu har vi blivit fyra i familjen så några större middagar blir det inte (har det iofs inte blivit tidigare heller…) men i år tänker jag satsa på ”golvinredning” 🙂 Härliga dynor/kuddar, lågt brickbord så vi kan ha lite balkongpicknick!
Blommor och örter får flytta högre upp i amplar och balkonglådor annars blir det mumsig jordlunch för minsta sessan och det vill jag gärna undvika så gott det går…
Ha det bäst och tack för härlig läsning
mvh Gabriella

Linda
13 år sedan

Jag läste nyss en reklam om tidningen och tänkte den måste jag köpa och så hittar jag den här tävlingen:).
Vi bor i en liten lägenhet med inglasad balkong i en liten samhälle, ca 10 minuter utanför en stor stad. Vi har inrett den supermysig med stora stolar, kuddar, plädar, hyllor och bänkar. Vi har härliga vårblommor nu, snart är det fullt med pelargoner, lejongap, jordgubbar m.m. Tidningen Isabellas skulle fullända en sommarkväll på balkongen.

Karin Voigt
13 år sedan

Vi flyttade till min föräldagård för rätt så exakt ett år sen och vår Isabelle föddes några veckor efter att vi flyttat in så förra sommaren gjorde vi det mest akuta som att klippa gräset, rensa det värsta i rabatterna och fylla i tomrummen i rabatterna med till majoriteteten perenner! Nu är planen att rekonstruera min mammas trädgård och jag känner att tiden i trädgården kommer funka som terapi för mig, frågan är om tiden finns?! Idag har vi varit på trädgårdsmässa i Örebro som en liten kickoff inför projektet! Fröer har inhandlats, penser till krukorna till trappen och til och med nya trädgårdshandskar och ett par lila snyggingar till stövlar!!! S´å nu kliar det i fingrarna och det enda som stoppar mig är nog blåsten och att det fortfarande är april;)

Marie
13 år sedan

Vi köpte vårt hus som ligger i en liten by för ca ett år sedan. Vi har varit med om en sommar i trädgården och har nu bestämt oss för att göra om. Vi hinner absolut inte med allt som måste göras. De som bodde här innan har gjort ett jättefint jobb och haft tiden till det, vilket vi saknar. Vi skulle verkligen behöva inspiration till hur vi kan göra om det så det passar oss, men fortsätter vara lika fint.
Tack för en fin blogg och lycka till med bebis!

Mikaela
13 år sedan

Åh denna tidning vore perfekt för oss. Jag och min sambo flyttar till våran första egna lägenhet den 11 maj. Det är ett nybygge här i stockholm, en bit från city, samma område som vi bor i nu.. Gud vad vi längtar! Vi kommer ha en liten balkong mot innegården så vi behöver alla tips vi kan få för att inreda den mysig och välkomnande för varma sommar kvällar. Vår dröm är att ha just en mysig balkong med några sittplatser där man kan sitta och prata om kvällarna, kanske med ett glas vin i handen.. Åh vad vi längtar!! Tack för en jätte bra blogg, har prövat många av dina recept och tips! Tack!

Coquina
13 år sedan

Sedan snart ett år bor jag, min make och vår 10 månaders son i en friliggande villa med egen trädgård på drygt 800 kvm. Detta blir vår andra sommar i huset och nu när man bott där ett år kan man börja göra om lite i trädgården (när man nu vet vad som finns, vad som blommor och vad som ger frukt osv). Vi har en relativit lättskött trädgård utan massa krusiduller men det bästa av allt; jordgubbslandet som förra sommaren gav oss massvis med goda jordgubbar 🙂 Ha en fortsatt trevlig helg!

Linnea
13 år sedan

Vi har en medelstor trädgård, men just nu är halva baksidan uppgrävd för att pappa bygger ett trädgårdslider! (en del växthus, en del förråd) Men jag har mitt eget lilla växthus på ben där jag odlar, och på sommaren planterar jag ut allt i krukor på balkongen. Balkongen är mitt favoritställe på vår och sommaren!

Pernilla
13 år sedan

Ska kanske passa på att tävla också 🙂
Vi (jag, man och tre barn) bor i en villa med en lagom stor trädgård. Jag önskar att jag var mer intresserad av trädgårdsarbete, men jag hittar ingen inspiration. Kanske en tidning med mina andra intressen; matlagning och inredning kan väcka även det intresset 🙂

Kim
Kim
13 år sedan

Jag bor i en lägenhet, en halv trappa upp, med en klassisk avlång betongbalkong. Trevlig utsikt då vi bor på ett litet berg i Göteborg. Nordöstligt läge, och jag försöker nu läsa på vad som kan komma att trivas där. Vi lade precis konstgräs på balkongen och köpte bambu-insynsskydd, nu väntar jag bara på den kitschiga rosa plastflamingon!

Johanna
13 år sedan

Jag bor i en tvårumslägenhet mitt i stan tillsammans med min sambo och ett litet pyre i magen, men drömmer om ett liv på landet. Försöker göra mitt innersta för att ge lägenheten lantlig charm med mycket rosor och romantik. Balkongen är min gröna tillflykt om våren och sommaren. Där sitter jag bland mina mårbackapelargoner och dricker hallonsaft, bläddrar i inredningstidningar och drömmer om att ligga på knä och påta i trädgården.

Jenny
13 år sedan

Hej!
Jag bor i en liten lägenhet med min sambo. När vi är klara med studerandet ska vi flytta till hus med STOOR trädgård. Jag älskar att plantera och pyssla med växter. Just nu har vi hallonbuske, chilliplantor, solroser, tomatplantor och paprikaplantor som väntar på att få komma ut på balkongen.
Mat är också en stor passion för mig och det är väl därför jag har så många växter som är frukt, bär och kryddor. Tyvärr har jag inte så stort att plantera på men jag försöker så gott det går. Drömmer om att få plantera gurka, tomat, paprika, potatis, sallad, bönor, rosor och luktärtor som är min absoluta favoritblomma.
Inredning är också ett stort intresse. Dock är även här brist på pengar ett litet hinder men second hand tycker jag ger ett billigt och unikt alternativ till mycket.
Jag älskar förresten din blogg. Speciellt är jag förtjust i cupcake-delen då jag själv älskar att exprimentera med cupcakes.
Hälsningar Jenny

Ida
Ida
13 år sedan

Hej!
Bor i ett hus mitt i skogen, när man åkt en bit på en grusväg öppnar skogen upp sig och där ligger vårt underbara hus! Jag och min sambo ska få barn i mitten av juni så fixar i vår trädgård som bäst nu för att få en fin trädgård i sommar att njuta av tillsammans med vårt lilla mirakel:) Har precis byggt ut vårt hus så vi behöver köpa till lite buskar och blommor plus lite bärbuskar så lill har lite att pyssla med om några år:) Har ett litet land där jag försöker odla lite till matlagningen!
Tack för insirerande läsning! Kram Ida

Annika - Bakat och lagat
13 år sedan

Bor i en lägenhet med en allt annat än prunkande balkong. Där står förvisso två fina spannar med jord i och i den ena är det även lite växtrester kvar – men så har de sett ut sen typ förra våren. Och denna sommaren kommer det nog inte bli så mycket bättre. Vi håller nämligen på att bygga oss ett hus och dääääär, däääär ska jag ha grönare fingrar än skalman. Ojojoj, vad fint det ska bli! (Eller så är det bara önsketänkande eftersom jag inte är så värst bra på det där med trädgård. Än.)

Tina
13 år sedan

Jag bor i lägenhet mitt i stan utan balkong, så jag får improvisera med odlandet. En balkonglåda på taket utanför takfönstret rymmer både blommor och tomatplantor och i resten av fönstren tränger jag in lite färska kryddväxter och sallad och på innergården har vi två fina plommonträd som jag får ta del av varje år.
Annars passar jag på att påta i jorden när jag hälsar på mina föräldrar som har stor tomt med massor av bärbuskar och fruktträd som jag plundrar flitigt!

Emma
13 år sedan

Jag bor i en lägenhet med inglasad balkong i väster. Sommartid är den fylld med tomater, chili, potatis, paprika, blommor och örter, som en djungel och det finns knappt någon plats kvar att sitta på… Men jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt!

Tommi Dahlberg
13 år sedan

Jag är hemkommen ifrån en längre resa i sydostasien och bor hemma hos föräldrarna igen. Sålde allt jag ägde innan jag åkte så nu har dom öppnat upp sin famn med både kylskåp och vardagsrums soffan :). Vi bor fint i västerås med utsikt över stadensbibliotek och parken. Tyvärr ingen balkong men då har man en till anledning att gå ner till innergården och sätta igång grillen nu till våren 🙂

frida
13 år sedan

jag och min sambo bor i en bostadsrätt strax utanför centrala linköping. vi bor längst ner och har en hyfsat stor uteplats som vi tänkte fixa till ordentligt i år, förra året var vi nyinflyttade och hade fullt upp med renovering inne i lägenheten.

Karin
13 år sedan

Hej hej Linnea!
Här har du ett matlagningsfreak som även pluggar till att blir dietist =) Jag bor i en ganska liten lägenhet där jag odlar en hel massa fast jag inte har någon balkong – allt går om man vill! Ärtskott, krasse, chili och solrosor står bland annat i mina fönster! Den där tidningen låter VERKLIGEN som något jag hade velat bläddra i =D
Har inte följt din blogg så länge men jag är glad att jag hittade hit, den är himla inspirerande!

Boklusen
13 år sedan

Jag bor i hus med trädgård, gräsmatta och lite skog. Blev så sugen att börjar greja ute idag när det var så fint väder. Älskar våren!!

Anneli
13 år sedan

Hej Linnéa!
Vi bor i hus på liten ort i Småland. I trädgården gör vi vad vi kan för att få det fint, just precis i skrivandets stund ska vi göra ny trapp vid entrén. Har en stor önskan om att odla lite kryddor men jag har verkligen inga gröna fingrar, kanske kan Isabella hjälpa till? :-).
Tack för en inspirerande blogg. Kram Anneli

AK
AK
13 år sedan

Jag bor med min familj i ett parhus med en lagom stor trädgård, i en lagom stor ort. Har inte så värst gröna fingrar, men jag försöker och lite lyckas jag med, men mer inspiration söker jag alltid för ambitionen finns där så en ny spännande tidning skulle vara roligt att vinna.
/AK

Rebecka
13 år sedan

hejhej
jag skulle vilja vinna åt min mamma. Vi har en stuga ute på västkusten, på en ö. Den ligger på några klippor vis havet – vilket gör att hennes fina rabatter är något av en kamp att hålla liv i. I år är projektet att återuppliva lavendelrabatten, gräva potatisland, bygga kryddlådor, sätta klätterrosor…m.m. Planerna är många, men jag tror ändå hon skulle bli glad över lite inspiration. Det skulle vara roligt att hjälpa till med mer än att gräva innanför utritat område 🙂

Camilla L
13 år sedan

Hej, vi bor i en villa, lite på landet, i Norrbotten. Huset är nybyggt och börjar nu bli ganska färdigt, men tomten däremot, är en enda stor leråker… I sommar ska vi börja ta itu med den, så all inspiration som man kan tänkas komma över är mer än välkommet! Planerna är stora gräsytor, stort trädgårdsland och jordgubbsland, växthus och en och annan rabatt, särskilt en vacker pionrabatt!

Marie Birgersson
13 år sedan

Hej!
Jag bor i en lägenhet med en yttepyttebalkong i centrala Ljungskile. Min största dröm handlar om att kunna köpa ett eget hus med trädgård. För tillfället smyger jag mig in bit för bit i svärmors trädgård. Årets projekt blir en köksträdgård, men det finns mycket annat kul att göra där, och letar ständigt härlig inspiration!

Maria Hoff Olsson
13 år sedan

Vilken fin vinst!
Jag bor i en villa som vi bygde för 6 år sedan med en trädgård som har en blandad prägel så som trädgårdsland, damm, härlig uteplats, hallonbuskar, skiffersten, singel, blommande krukor osv.
Förra året var trädgården katastrof pga att jag satt i rullstol i 6 månader men detta året så ska det åter frodas 🙂
kram Maria

Charlotta Persson
13 år sedan

Hej!
Jag och min sambo har precis köpt och flyttat till hus och eftersom vi köpte det mitt i vintern, (bor 3 mil utanför Umeå), så har jag ingen aning om vad som kommer fram när snön töar..
Ska bli så spännande och se vad som finns där under!
I övrigt så är huset på 190kvm å vi bodde tidigare i en tvåa på 58, så i några rum är det möbelfattigt.
Å pågrund av köksrenoveringar så är vi numera hungriga på allt utom micromat, då vi levt på det i några veckor!
Så jag lovar både, trädgård, inredning och mat inspiration behövs!
Tack för en bra blogg!

Alexandra
13 år sedan

Hej! Har ett äldre hus ute på landet som vi renoverat en del och har en del kvar att göra. Samt en trädgård som blivit upp grävd, en del av rabatterna som varit över växta med ogräs, och planterat ner blommorna på nytt. Men har en stor del kvar att reda i och behöver nya ideer hur jag skall laga om i min trädgård. Så en tidning med ideer för både inomhus och utomhus vore ju inte helt fel!:)

Josefin
13 år sedan

Hej! Jag bor ensam i lägenhet och har inte så mkt som en blomma, han tyckt att det varit tråkigt och omöjligt när man bor i lägenhet. Men har ganska nyss insett att så inte är fallet, man får ju göra det bästa av det man har! 🙂 Ska mjukstarta lite med att köpa påskliljor hade jag tänkt 😛

Efterratt 5

Nästa inlägg

Nutellapraliner

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x