Gott Nytt År

gottnytt2015
 

Gott Nytt År kära läsare!

Åter igen blev det inte riktigt som vi tänkt oss. För igår vaknade vi upp till ett hus fyllt av magsjuka igen. Så det var bara att ställa in planerna inför nyår och ladda om. Idag verkar vi dock alla må bra, det var bara Isac som spydde, var dålig i magen och hade hög feber igår. Så idag blir en lugn dag hemma, en lång promenad nu på dagen och sedan lite fixande inför kvällens firande. Vi får fira hemma i lugn och ro med barnen, äta lite god mat och dricka lite gott. Det blir fint det med.

2015 har varit ett ganska jobbigt år. Många fina stunder som varvats med lite tråkiga besked, mycket jobb och slit.
2016 är ett helt nytt kapitel för mig, bokstavligen. Jag lämnar mammaledigheten nu i januari och min tidigare anställning för att kasta mig ut på nya äventyr. Bland annat äventyret att ta Linnéas Skafferi vidare och framåt här på Loppi. Det skall bli så himla spännande, men samtidigt lite vemodigt att veta att det är sista gången jag är hemma och mammaledig. Att det är nu den stora vardagen skall börja med hämtningar, lämningar, VAB och planering. Det ska bli kul att få börja arbeta igen, att få vara kreativ på jobbet och kunna vara mamma när man är hemma och ledig. Jag vet att det kommer att bli bra, jag känner det på mig!

Jag hoppas att jag om ett år sitter här och skriver att 2016, det var ett himla bra år det! Jag ska jobba för det!

Nu är det dags att ge sig ut i kylan med familjen en stund, kanske grilla lite korv och åka pulka. Sådant man hinner göra när nyårsfirandet blir inställt. Inget ont som inte har något gott med sig säger man väl.

Så från mig, till Er, ett riktigt Gott Nytt År!

bild:Linnéa Seidel

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
8 år sedan

Usch, vad trist att ni fick ställa in. Hoppas ni snart slipper ifrån magsjukeeländet. Lycka till med alla planer för 2016. Jag hoppas de slår in. Gott Nytt År! //Linda

Ulrica – Krii's Kitchen
8 år sedan

Jag hoppas att ert nyår blir finfint trots sjukdomar.
Här kör vi lite samma tema men vi har haft det på känn ett tag (massiva förkylningar som bara går runt bland familjemedlemmarna) så M har fått beställa maten vilket blir citronpasta och fiskpinnar. När hon väl somnat tar vi själva och korkar upp champagne och äter lite småplock. Minimalt med jobb och maximal utdelning så att säga. 🙂
Lycka till med det du tar dig för 2016.
Kram Ulrica

Julskinkspizza 2

Nästa inlägg

Pizza på rester från julhelgen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x