Blåa drömmar

trissiblåttEfter förra veckans Formex-mässa kan jag inte riktigt släppa allt fint blått porslin och keramik vi såg. Jag drömmer mig bort till en sommar med lediga dagar och kaffe på altanen medan solen sakta stiger över uthustaket. Och vad skulle passa bättre än att dricka kaffet ur en urtjusig blå mugg?
Rörstrands Mon Amie har jag länge suktat efter, visst är de fina!? Väldigt klassiska, men i en liten modernare tappning i just den här varianten på mugg. Jag har spanat på dessa länge, men liksom inte kommit mig för att köpa dom.
Nittsjö Keramik är en liten pärla som ligger utanför Rättvik. Har ni varit dit någon gång? Deras klassiska Clara Fina känns helt plötsligt väldigt rätt i tiden.
Spodes Blue Room har en helt fantastisk jumbomugg som vore helt fantastisk att drick kvällskoppen med te ur. Den hamnar absolut på vårens önskelista!
 

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ballerinabollar

Nästa inlägg

Tbt:Ballerinabollar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x