Fredagssvep

allahjärtans
 
Alla hjärtans dag-presenter behöver ju inte alltid vara smycken och choklad (även om jag inte alls skulle bli ledsen för en liten fin ask med något blingit i eller så….). Det finns ju mängder av fina prylar att ge bort till någon man tycker lite extra om nu på söndag.
Jag bara älskar att Ellos har Bloomingville i sitt sortiment. Jag känner att det nog är dags att byta ut lite muggar och skålar här hemma. Och jag har länge kikat på muggarna från dom. Jag har druckit ur dom på restaurang några gånger och kände att vi klickade, jag och muggen. Någon som har dom och kan säga vad ni tycker om dom?
Ja, även om det inte blir några muggar, så skulle jag bra gärna vilja ha några av de här söta skålarna!
Jag hittade även de här helt fantastiska kökshanddukarna från Himla hos Ellos. Skulle vilja ha en av varje färg, de skulle göra sig så bra i mitt gråa kök! Dom är av ett tvättat linne och blir sådär lagom skrynkliga som kan vara lite snyggt. Finns i så många fina nyanser!
En annan sak jag gärna skulle vilja ha, och faktiskt ge bort är ett gott vin med en tjusig vinkork till. Föll lite extra för den här vinkorken från H&M Home. Riktigt snygg!
Ett litet fredagssvep med prylar som mer än gärna skulle kunna få flytta in hos mig!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pizza

Nästa inlägg

Hjärtformade pizzor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x