Gästinlägg från Katti

Hej säger jag från soliga Turkiet vilket är där jag befinner mig just nu på semester.

www.katti.se

Nu sitter ni där bakom skärmen och undrar vad tusan jag gör här och kladdar på Linnéas Skafferi med mina fingrar bakom tangentbordet så jag ska presentera mig och berätta varför jag tittar in här. Katti heter jag med världens längsta efternamn och driver träningsbloggen www.kaatti.se  som jag har haft i snart 2 år nu. Jag är den där crossfitfrälsta tjejen som bokstavligt talat älskar denna träningsform mer än något annat och det är väl något som jag har varit rätt unik på att spegla ut genom min blogg och instagram. Träning finns med mig överallt, det är min prio ett i livet. Typ sådär som att man alltid går till lådan med underkläder efter man har duschat och ska klä på sig? Typ så är vår relation. Jag älskar träning, jag älskar att testa saker och mina dagar drivs och förgylls med tankar som – Jaha vad ska vi hitta på för skoj idag då? Och då är det träning jag tänker inget annat hehe.

Jag älskar starka tjejer och då får ni inte missuppfatta mig för jag gillar killar 😉 Men man kan väl säga att mitt ideal för en kvinna är att hon ska vara glad, sund och stark. Sen kan stark egentligen betyda vad som helst, att man är muskulös, att man har power och en järnvilja, att man står för sin sak, att man tar hand om sig och mår bra och lever ett sunt liv, att man har en karriär, ja you name it.

Linnéa driver en fenomenal blogg med ett receptförråd och bilder så man önskar att det fanns 14 dagar i veckan istället för 7 så att man hinner äta allt som delas med här. Och varför jag tänkte säga hej är för att jag tycker träning och kost går hand i hand och vill ni finna lite ny glöd och motivation i träningen så ville jag säga – Hejsvejs här är jag 🙂 Jag var med om en allvarlig bilolycka i mars som jag är på väg tillbaka ifrån och jag på den senaste tiden insett att jag har lyckats dela med mig av min passion och kärlek till träningen lite extra mycket efter olyckan. Just drivet att vilja bli hel och komma tillbaka och den här känslan att komma tillbaka från noll. Lite som att börja om från ruta ett. Så hos mig får du massa tips på olika övningar och träningspass i form av video för jag älskar att filma när jag tränar och jag gillar att dela med mig mycket av pass och övningar som alla kan göra. Det jag brukar göra är att visa hur man förenklar eller avancerar övningarna vilket är väldigt uppskattat.

Så om du känner det minsta suget på att komma igång med träningen eller bara samla inspiration så skulle jag bli så glad om du tittade in hos mig då och då, eller bara nu för att jag är så jobbig och ber dig göra det 😉 Och för att motivera er lite extra så bjuder jag på en video som visar 2 av mina favoritövningar, 1 för rumpan och 1 för magen.

Tack till dig Linnéa för att du lät mig låna din blogg en stund och lämna avtryck. Hoppas ni alla får en underbar dag, stor kram!

/Katti

www.kaatti.se

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Santamaria kyckling

Nästa inlägg

Veckans mat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x