En lista om mig

linnea
Jag gjorde ett litet frågeformulär som jag la ut på Facebook här om veckan. Ni var då fler som svarade att ni vill veta mer om mig bakom bloggen. Därför tyckte jag det kunde passa bra med en liten lista på saker om mig 🙂
 
Hur gammal är du?
28, eller jag fyller faktiskt 29 i morgon!
Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig nog runt 30.
Vart bor du?
I ett stort rött hus på landet i en liten by utanför en stad som heter Sala. Många har säkert åkt igenom Sala förut när man åkte upp till Dalarna och Sälen.
Vad har du gjort idag?
Idag är första dagen på semestern! Så idag tänkte jag ta sovmorgon, men såklart vaknade pojkarna före kl 6. Men då kunde vi ligga kvar i sängen och kolla på film och bara mysa. Efter det har vi hunnit få i oss frukost och planerat de här första dagarna på lovet. Sen har jag hunnit prata i telefon med mamma en sväng :).
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag älskar alla årstider! Att se våren sakta komma med ljusare dagar och kvällar. Underbara sommardagar med sol och bad, hösten som kommer då man äntligen får ta på sig tjocktröja, tända ljus och dricka te. Sen kommer den älskade julen, förhoppningsvis med massor av snö, pulkaåkning och snölyktor.
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Just nu är det väldigt fint att vara just där jag är. Men skulle jag önska mig härifrån skå vore det fint att åka och hälsa på min syster i Berlin. Det är en helt fantastisk sommarstad!
Vilket är ditt favoritgodis?
Äter jag godis blir det oftast choklad i någon form.
Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Jag älskar att gå upp tidigt och få massor gjort, men tycker även om att sitta uppe på kvällarna och prata eller kolla på någon bra serie. Detta gör att jag nog sover på tok för lite just nu. Hoppas semestern kan ge lite mera tid att sova!
Har du blivit sydd någon gång?
Ja, skar mig en gång på en konservburk med ananas. Två stygn, mitt i vänster handflata. Gjorde ont som satan!
Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Igår firade Sebastian mig lite i förväg då han är bortrest i helgen när jag fyller. Picnic uppe vid sjön med fina presenter!
Är du blyg?
Nej, det skulle jag inte precis påstå 🙂
Vad heter du i andranamn?
Ylva, Linnéa, Elisabeth blev mina namn. Ylva efter mamma och Elisabeth efter mammas moster, ett namn både jag, min mamma och min syster har.
Vill du gifta dig?
Ja!
Har du något smeknamn?
När jag var liten kallades jag för Lutten, eller Nea. Nea kan morfar eller min syster fortfarande säga ibland. Under mellanstadiet var det Lillis, för jag alltid var kortast men nu i vuxen ålder är det dåligt med smeknamn.
Det var en liten snabb lista om mig så här första dagen på semestern! Nu ska vi fixa oss i ordning och åka och plocka jordgubbar 🙂

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Plockmat

Nästa inlägg

Plockmat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x