ANNONS

Tävla om en Crock Pot

crock pot

God fredagskväll på er alla!

Som jag skrev tidigare idag firar jag 1 år här på Loppi idag. Det och det faktum att julen närmar sig med stormsteg gör att jag tycker det passar utmärkt med en liten tävling till den här helgen. Och inte vilken tävling som helst! Nej jag  tänkte tillsammans med Crock Pot-Sverige lotta ut en Crock Pot DuraCeramic 5L.

crock pot

Det är en nyhet i Crock Pot-familjen och här tycker jag verkligen dom har lyckats! Själva grytan kan du använda både på spisen och i ugnen vilket gör att du enkelt kan steka löken eller bryna på köttet direkt i grytan innan du har i resten av ingredienserna och kör i gång långkoket. Grytan var väldigt enkel att göra rent och precis som de övriga i serien har den två värmelägen och en timer.
Det här är den tredje modellen Crock Pot jag testar och det är helt klart min favorit!

Här på bloggen hittar ni massa goda recept under kategorin Crock Pot. Vill du ha ännu mer inspiration tycker jag du ska följa CrockPotSverige på Instagram

Så nu tänkte jag att en sån här härlig Crock Pot kan bli din! Kanske kommer du kunna utföra nya storverk i köket, eller så ger du bort den till någon i julklapp som verkligen gillar att laga mat!

För att vara med att tävla vill jag att du berättar varför just du ska vinna denna Crock Pot. Skriv din motivering och kom ihåg att lämna dina kontaktuppgifter här i kommentarsfältet.

Tävlingen pågår från och med fredag 9 december till söndag 11 december kl 24.00 2016.
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnaren av en Crock Pot är Elin Åkesson, som också hade rimmat så fint:
Att kamma hem vinsten skulle vara så kul,
men jag skulle faktiskt ge bort den till jul
Jag har nyss blivit mamma
och mycket av tiden har gått till att amma
Vore så kul att kunna ge sambon den här
så vi kan spara tid och slippa besvär
Hoppas att jag har turen med mig!
 

Vinnaren utses av Linnéas Skafferi och kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är ett samarbete mellan Linnéas Skafferi och Crock Pot.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie Nordin
Marie Nordin
7 år sedan

Har alltid velat ha en crock pot men aldrig unnat mig en. Skulle underlätta i vardagen och också kul att prova göra lite mer ”finare” rätter

Emelie
Emelie
7 år sedan

Jag skulle vilka vinna denna till min man som nu först har upptäckt att han älskar att laga mat! Innan var han ganska handfallen men nu puttrar ofta något spännande på spisen när man kommer hem <3 Och nu när vårt andra barn snart är här skulle det passa perfekt med en sån här hjälpreda i köket för alla hans härliga experiment! Tack för alla inspirerande recept du bjuder på, speciellt veckomenyerna!

Gunilla Engdahl
Gunilla Engdahl
7 år sedan

Min kära dotter som just blivit mor till nr 2 kan behöva lite avlastning.. En crock o pot skulle vara en god vän, en ny livskamrat,

Carina Swärd
Carina Swärd
7 år sedan

Jag skulle så gärna vinna den och ge den till min yngste son Samuel 17 år som verkligen gillar att laga mat. Tror det skulle utveckla hans talang ännu mer och det skulle underlätta mycket i hans lust att experimentera i köket. 🙂

Susanna Fernberg Modén
Susanna Fernberg Modén
7 år sedan

Åh,den skulle vi verkligen behöva i vår stressiga vardag.Alltid stress till barnens träningar och väldigt ofta övertid på jobbet.Skulle vara såå skönt att komma hem till färdiglagad mat.

Terese
Terese
7 år sedan

Åh, vore perfekt att vinna en fin julklapp till hela familjen! Vi har fyra barn i åldrarna 1-13 år vilka kräver näringsrik och god mat. En stor bonus är att maten lagar sig själv, hurra! Allt i ett och den skulle verkligen få bekänna färg här 🙂 Håller verkligen tummarna för lite tur!

malincatrin
malincatrin
7 år sedan

Jag skulle vilja vinna denna och ge till min sambo som länge tittat på en crock pot. Den skulle underlätta vår vardag, med en nyfödd som är ett plåster på mig och en sambo som jobbar långa dagar och pendlar över timmen enkel väg, gör att middag i detta hushållet är rätt bortprioriterat..

Samantha
Samantha
7 år sedan

Åh vilken bra tävling. Jag älskar att laga mat och har länge önskat mig en crock-pot ( så även denna jul). Med två små, lite tid och halvskral kassa känns detta som det perfekta sättet att laga mat o h den ultimata vinsten!

Josefine
7 år sedan

Åh det vore så kul att få vinna den här då jag hört så mycket gott om den! Jag älskar att laga grytor och sådant som sköter sig själv och den här skulle verkligen användas här hemma! Skulle bjuda in min och min sambos familj på chili eller nån smaskig kycklinggryta:)

Anna
Anna
7 år sedan

Jag borde vinna en crock för att det är vardagens räddare i nöden! Så mycket tid den skulle spara mig när maten kan lagas när jag är på jobbet! Att den dessutom är sjukt snygg och skulle piffa upp mitt kök är ännu en anledning:)

Lina K
Lina K
7 år sedan

Åh jag skulle gärna vinna denna!! Perfekt att kunna ha på spisen först och steka lök mm och sen låta den göra klart maten medan man har tid till annat. Så skönt och minska stressen i vardagen. Hoppas hoppas! 🙂

Sofie
Sofie
7 år sedan

Denna har stått på önskelistan ett tag då jag känner att vi behöver bredda vår matlagning. Vet att min man saknar goda grytor och med denna tror jag även vi skulle lyckas tillaga något gott.

Monica Andersson
Monica Andersson
7 år sedan

En crocpot till jul,
vore ju underbart kul.
Kanske kommer jag en vinna,
och sen att laga maten hinna.
Recept från Linneas sida jag då kan laga,
för att hela min goa familj behaga ❤️

Mikaela Jaredal
Mikaela Jaredal
7 år sedan

Min man är fantastisk i köket,
det är nästan alltid han som står för stöket.
Grytor, grillat, gratänger och långkok,
och inte behöver han en endaste kokbok.
I lergryta, stekpanna eller karott,
nu saknar han endast en Crock Pot!

Patric Bergkvist
7 år sedan

Jag skulle självklart verkligen vilja vinna denna! Jag har mer eller mindre aldrig lagat mat (mer än typ snabbmakaroner 🙂 Men för ett lite mer än ett år sedan började jag fatta tycke för matlagning och många av dina recept har lagats och jag har med hjälp av dom lyckas imponera på både fru och våra fem barn. Nu när barn nummer sex är på väg (första gången jag offentligt skriver det 😉 så känner jag att en crockpot hade gjort så man får lite mer tid över till familjen men ändå kunna ställa sig och laga fantastisk mat, och det kan väl inte bli mer win-win än så? 🙂

Helena Hagman
Helena Hagman
7 år sedan

Har aldrig testat en Crock Pot, vore spännande att lägga i något som är rått, få stå där och puttra lite smått. När det en lång tid gått, kommer det att smaka riktigt flott. Kan inte bli annat än kul att laga maten , bjuda och lägga upp på faten.

Matilda
Matilda
7 år sedan

Ofta tryter idéerna om vilken maträtt som ska lagas. Kanske att en Crock Pot kan hjälpa oss på vägen. Om vi hittar nya recept som passar bra i en Crock Pot så har vi helt plötsligt ett gäng nya rätter att fylla på våra matsedlar med. Ser fram emot långkok framöver 🙂

Hiyam Akbar
Hiyam Akbar
7 år sedan

Jag vill gärna vinna för att jag har varit nyfijen på denna Crock Pot men samtidigt tvekat. Nu har jag chansen att prova och testa den.

Malin sundqvist
Malin sundqvist
7 år sedan

Jag vill vinna denna då jag har frysen full av älgkött och vill testa något nytt. Jag har kollat lite omkring ang dessa slowcooker å just crocpot är den de flesta gillar bäst. Hoppas på tur.

Linda ström
Linda ström
7 år sedan

Denna skulle jag vilja vinna till mig o min familj, som föräldraledig mamma med flera års sömnbrist som nu med tredje barnet tar ut sin rätt så är jag såååå trött o matlagningen är inte så kul just nu o variation har jag helt glömt bort så en crockpot skulle nog mer än väl passa i vårt hem. Kort förberedelsetid o sen sköter det sig själv, låter ju för bra för att vara sant!!! Skulle dessutom ge lite nytändning i köket kan jag tänka! Vilken julklapp 😍

Barbro Larsson
Barbro Larsson
7 år sedan

Vi har skaffat en induktionsspis, behöver något på hällen.
Får en chans att vinna pris, en Crock Pot som förgyller kvällen.

Linda ström
Linda ström
7 år sedan

Denna skulle jag vilja vinna till mig o min familj, som föräldraledig mamma med flera års sömnbrist som nu med tredje barnet tar ut sin rätt så är jag såååå trött o matlagningen är inte så kul just nu o variation har jag helt glömt bort så en crockpot skulle nog mer än väl passa i vårt hem. Kort förberedelsetid o sen sköter det sig själv, låter ju för bra för att vara sant!!! Skulle dessutom ge lite nytändning i köket kan jag tänka! Vilken julklapp!!

Mia Smith
Mia Smith
7 år sedan

Efter år i lägenhet med litet kök har vi äntligen köpt hus, och efter en höst i renoveringskaos med papperstallrikar och plasttallrikar har vi äntligen fått en stort, nyrenoverat kök med gott om plats för både matlagning och umgänge. Nu ser jag fram emot att äntligen utveckla kokkonsten här hemma. En crocpot skulle passa helt perfekt att förgylla vårt nya kök!

Sofia Nordfeldt
Sofia Nordfeldt
7 år sedan

Ooh vad jag önskar min familj en extra familjemedlem! Vi är 2 vuxna o 3 barn – alltså många munnar att mätta men tyvärr har dygnet för få timmar för att göra underbara höst grytor så ofta jag egentligen vill! Sambon jobbar 7-16 och jag mest nätter o helger, vilket innebär trötta föräldrar som helst vill få så mkt kvalité tid som möjligt med barnen så en ny familjemedlem som kan utföra underverk för hungriga och trötta munnar skulle vara den absolut bästa julklappen nånsin! 😘
Jag håller alla tummar och ingredienser i högsta hugg- Jag är redo! 😂

Maria
Maria
7 år sedan

Vi är 5 i vår familj, varav 2 är heltidsarbetande föräldrar och 3 är hungriga pojkar som gärna vill ha mat snabbt när de kommer hem. Jag är rätt övertygad om att en Crock Pot skulle kunna lösa våra problem med lågt blodsocker efter skolan/dagis, frigöra mer tid för familjemys och kanske förbättra vår nutritionsstatus då näringsrik mat sällan svängs ihop så snabbt som nöden kräver efter en lång dag hemifrån. Nu håller jag tummarna och hoppas på lite tur!

Carro mamma till 3
Carro mamma till 3
7 år sedan

Denna skulle jag ge i julklapp till mig och min man <3 Vilken lyx att ha maten klar när man kommer hem från jobbet! Och då skulle matinspirationen kanske bli lite större, just nu har vi fastnat i "vad ska vi äta idag?" igen. Med kräsna barn som gillar olika maträtter så är det inte lätt, vi som annars gillar att laga mat 🙂

sofie
7 år sedan

Har länge funderat på att införskaffa en då jag älskar långkok. Vore en fantastiskt julklapp till mig själv😁

Semra Zahirovic
Semra Zahirovic
7 år sedan

Varit sugen på en sån ett bra tag. Men tyvärr är jag student och ekonomin är tajt. Hade varit överlycklig över vinsten.

Johanna Wahlberg
7 år sedan

En crock pot skulle underlätta i vardagen med jobb och hämtningar av barn. Skulle vara fantastiskt att få komma hem till mat som i princip är färdig! Dessutom med barn nr 2 på väg och ännu mindre tid till matlagning (som jag egentligen älskar) skulle det vara toppen med lite hjälp!

Anna Maria
Anna Maria
Svara på  Johanna Wahlberg
7 år sedan

När man ska ta hand om stort och smått
och ändå vill äta gott
och dessutom vill njuta av livet
då borde det vara givet
att man ska satsa på rätt lott
för att vinna en en crock pot
Då skulle man kunna njuta av både vardag och fest
och ha det gott tillsammans med familj och gäst!

EmmaH
EmmaH
7 år sedan

Jag tänker att denna kan ge mig massa extratid med min fästman, vårt nyköpta hus (iiih!!!) men allra främst våra små barn (3 mån + 1,5 år). Just nu surrar jag runt runt och försöker passa äldsta från ugnen när jag förbereder mat om dagarna samtidigt som den lilla oftast vill äta (såklart att allt ska ”krocka”) 😉 Men det är inte bara underlättning som gör att jag vill vinna denna, jag VILL ju verkligen, verkligen ha en också. Soooo baaad!!!!

Kristina Wollter
Kristina Wollter
7 år sedan

för drygt två månader sedan föddes våra tvillingkillar och familjen utökades således till fyra barn under 6 år. Vi har alltid prioriterat att laga mat och måltiderna är viktiga tillfällen för familjen att umgås. Just nu är det en rejäl utmaning att laga något mer gediget – marginalerna saknas. Det finns inte så mycket tid kvar mellan maratonamningar, hämtningar, arbete och kvalitetstid med barnen. En crock pot skulle öka möjligheterna för oss att sätta oss ner och njuta av en måltid som tagit längre tid att laga och som är sådär smakrik som bara långkok kan vara.

Teres Oikarinen
7 år sedan

Från att vara en sliten heltidsarbetande trebarnsmamma med noll inspiration i köket. Till att upptäcka underbara Linneas skafferi som inspirerat mig till fantastiska måltider att barnen trots middagar 19.30 pga jobb…. skrapat rent tallrikarna och somnat mätta och belåtna. Också givit mig ny energi att börja träna igen kl5 på morgonen innan det är dags för att väcka barnen. Det visar hur viktigt det är med rätt mat och bra mat som ger det bränsle man behöver för att göra det bästa möjliga av varje dag. Jag vill så gärna vinna denna underbara dyrgrip som kan hjälpa mig att fortsätta laga underbara rätter till mig och mina älsklingar.

Anna Maria
Anna Maria
7 år sedan

När man ska ta hand om stort och smått
och ändå vill äta gott
och dessutom vill njuta av livet
då borde det vara givet
att man ska satsa på rätt lott
för att vinna en en crock pot
Då skulle man kunna njuta av både vardag och fest
och ha det gott tillsammans med familj och gäst!

Ulrika van den Berg
Ulrika van den Berg
7 år sedan

Visste inte vad en crock pot var innan jag läste om den på din blogg, verkar vara ett fantastiskt sätt att laga mat på och jag är så nyfiken på att testa recepten!

Elin
Elin
7 år sedan

Men en liten kille på förskola å två heltidsarbetande föräldrar skulle detta verkligen underlätta. Vem vill inte kunna göra underverk i köket och alltid är hemlagat? Jag skulle bli så himla glad och alla veckans måltider skulle nog faktiskt kunna lagas i denna underbara uppfinning.

Herbert Seidel
Herbert Seidel
7 år sedan

Perfekt manick. Maten är klar när man kommer hem!

Sofia Österdal
Sofia Österdal
Svara på  Herbert Seidel
7 år sedan

Att laga mat i en Crock pot skulle vara fantastiskt. Tänk att få servera sina två barn hemlagad middag varje dag. Då min man jobbar borta på veckorna blir det inte alltid så.

Alexandra Berta
Alexandra Berta
7 år sedan

Jag vill vinna en Crock pot. Varför? Bara för att jag sååå gärna vill ha en. Men med två studerande föräldrar med barn så läggs pengar på annat än sådan lyx. Tänk att få komma hem och ha maten klar. Spara tid som kan läggas på barnen och studier istället.

Catharina Lidström
Catharina Lidström
7 år sedan

Laga mat till familj och vänner är alltid mysigt, men efter husbrand då allt i huset hamnat i container….. Nu i uppbyggnad av hus och hem, skulle en crockpot förgylla maten och livet. Tänk så härligt att fylla crockpoten ta emot gäster och umgås därefter avnjuta en fantastisk måltid!

Catrine
Catrine
7 år sedan

När mina två äldsta, numera vuxna barn, frågade mig vad jag önskade i julklapp svarade jag; en kock! Då orken och lusten till att laga mat till den hemmaboende yngre skaran barn numera är ett måste, vore ju det en dröm! Men de tyckte det var en svårfixad julklapp 😜 och ville ha nån annan önskan. Jag har inte kommit på nåt bra än, men att få vinna en sån här Croc Pot skulle ju ”nästan” vara som att få en kock! Det skulle iaf underlätta matlagningen massor! Verkar ju vara värsta grejjen!

Cathrine larsson
Cathrine larsson
7 år sedan

Önskar mig en sådan av tomten för att få extra hjälp i köket när man jobbar heltid och har två häst tokiga små tjejer o stallet tar enorm tid. för att de ska växa och få i sig bra mat så vore denna en perfekt extra hand till mig som mamma 🙂

Pernilla
Pernilla
7 år sedan

Bättre sent än aldrig har jag och min man insett att en crocpot måste vara genialisk! Överst på önskelistan igår! Plötsligt blir det möjligt att äta gott och hälsosamt även en stressig dag mellan jobb, hämtning, skjutsningar, läxor och träning!

Sofia
Sofia
7 år sedan

Hej, jag har följt dig ett tag och tänkt att det verkar super med en crockpot. Jag gillar att laga mat och försöker få ihop bra mat även på vardagarna, vilket kan vara en utmaning i vardagspusslet. Så en crockpot skulle hjälpa mig att laga bra mat till mig och familjen.

Hanna L
Hanna L
7 år sedan

Hej! Som de flesta andra här har jag också små barn och ett familjeliv och jobb som tar upp mertiden av mitt liv. Men anledningen till att jag vill vinna en crock pot är min nyfikenhet på mat och viljan att prova nya maträtter hela tiden, och för mig skulle en crock pot vara en ny erfarenhet!

Matilda Mendoza
Matilda Mendoza
7 år sedan

Jag är blivande tvåbarnsmamma (inom 2 veckor) och känns som att jag behöver all hjälp jag kan få! En crocpot skulle vara perfekt då maten lagar sig själv och mamman kan koncentrerara sig på annat, som jaga efter 2 åring eller amning. Att min tvåårings favoriträtt är köttgryta gör ju det hela ännu bättre.

Nina Svenningsson
Nina Svenningsson
7 år sedan

En härlig gryta i vårt kök får plats
När alla i familjen ska äta det går åt en stor sats
För att mätta alla barnen fyra
Och slippa arbeta som en myra
En CrockPot perfekt är att vinna
Och mer lektid med barnen få hinna.

Amanda Söderström
7 år sedan

Alltså oj hjälp vad jag vill vinna! Jag älskar att lagamat mat men såå många recept göra med crockpot… Den står högst upp på önskelistan, men iår blir det inget annat än tid med familjen (vilken aldrig är fel det heller💕)

Sandra
Sandra
7 år sedan

Den här skulle jag ge till min sambo (indirekt till mig själv ;))
Men den skulle han få som ”tack” för att han under två veckors tid har levt i vårat nyköpta hus för att kunna rusta så vi hinner flytta in innan jul. Jag har knappt bidragit med något då jag inte ansett att jag är vidare bra på varken målning eller slipning ..
Så all stress med jobb och rust skulle då kunna vara ett minne blott för honom gällande maten !

Kristin
Kristin
7 år sedan

Jag älskar verkligen att laga mat och prova nya recept. Grytor och långkok är en given favorit så här på vintern. Som nybliven student är en crockpot dock endast en avlägsen dröm… Håller tummar och tår och om jag har turen med mig skulle jag inviga den genom att bjuda över mina fina studiekamrater på en riktig gomiddag! 🙂

Helena Marten Sandberg
Helena Marten Sandberg
7 år sedan

Oj vad det skulle underlätta vår vardag! 4a småbarn, djur av alla de slag och heltidsjobb -behöver jag säga att kortare tid för matlagning skulle vara som en skänk från ovan. När tiden är knapp kan man ändå få avnjuta nyttig hemlagad mat! Åh, vad jag vill ha!

Åsa B
Åsa B
7 år sedan

Min man har önskat sig en chock pot hur länge som helst… han älskar att laga mat och teata nya recept och jag skulle så gärna vilja ge honom en i julklapp!

skurna pepparkakor

Nästa inlägg

Skurna pepparkakor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x