Veckans mat- 5 goda burgare

 
 
Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar
Veckans mat denna vecka får gå i burgarens tecken. Så temat för veckan är 5 goda burgare. Här hittar ni allt. Oavsett om du gillar en klassisk hamburgare gjord på nötfärs, ett par vegetariska burgare eller min senaste favorit: den gjord på kyckling.
Antingen kan man ju göra små biffar och servera med en god sallad, eller så gör man rejäla burgare, tar fram ett riktigt gott bröd och bygger sig ett torn av godsaker! Det är ju helt en smaksak!
Jag insåg att det saknas ett riktigt bra recept på fiskburgare här på Linnéas Skafferi, det måste jag fixa snarast!
Men först ut i min burgar-special är de här otroligt goda halloumi och morotsbiffarna som man med fördel serverar i ett gott bröd. De gick verkligen hem hos hela familjen och de var otroligt enkla att göra!
Biffar gjorda på kyckling
Kycklingbiffar, ett perfekt alternativ om du börjar tröttna på dina vanliga kycklingrecept. Smaksätt med dina favoritkryddor. Vad sägs som en härlig kycklingburgare smaksatt med curry och sen en mango-curry-dressing på det? MUMS säger jag bara!!
Vegetariska bönbiffar gjorda på morot och majs
En av mina solklara favoriter som ofta får vara med i veckans mat. Bara för att de är så otroligt goda! Biffar gjorda på bönor, morötter och majs. En god cole slaw till och jag är mer än nöjd!
Hamburgare fyllda med mozzarella
Näst ut, en hamburgare fylld med mozzarella! Ni kan inte ana så gott!! Här har ni en klassisk burgare som jag tagit till nästa nivå genom att fylla den med mozzarella. Så löjligt gott!
vegetarisk rödbetsburgare med quinoa
Sist ut bland mina 5 goda burgare är den här rödbetsburgaren med avokadodressing. En kul variant på den klassiska, vegetariska burgaren. Avokadodressingen som jag smaksatt med tahini är bara såå god!
Blåbärspaj crème fraiche
Den här veckan avslutar vi med paj. Och inte vilken paj som helst, nej den här veckan är vi värda en himmelskt god blåbärspaj tycker jag! Eller vad säger ni?
VAD TYCKER NI? VILKEN ÄR ER FAVORITBURGARE?
Ni kommer väl ihåg att följa mig både på Facebook och Instagram?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
7 år sedan

[…] Vidare till bloggen […]

Samantha
Samantha
7 år sedan

Jag älskar din blogg!!
Jag blir tokinspirerad av dina recept och har lagat och bakat både det ena och det andra till familjen 🙂 Jag äter inte kött (dock fisk) och vill gärna få resten av familjen att äta mer vegetariskt och har hittat så många härliga recept. Din vegetariska lasagne med linser och keso älskade hela familjen! Gillar också att din mat innehåller så mycket grönsaker, är enkel att laga men ändå får en att våga testa nya saker.
Stort tack till dig för en bra blogg!

Caroline
Caroline
7 år sedan

Tommy Myllymäkis fiskburgare med dragonsås är typ det godaste jag vet (om man blandar ner lite torsk i dom också)! Men såg flera här som definitivt ska prövas, alla ser jättegoda ut! 🙂

Taco bowl

Nästa inlägg

Vegetarisk taco bowl

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x