ANNONS

Känslan att få göra sin helt egna kokbok!

ica fotobok
I samarbete med ICA Foto
Vem drömmer inte om att få ge ut sin helt egna kokbok? Men som vi vet är det få förunnat att göra det. Men det finns faktiskt ett sätt man kan använda sig av för att komma så nära man bara kan ett bokkontrakt. Man kan göra sin egna kokbok! Jag har fått möjlighet att testa ICA Fotos-tjänst där man enkelt skapar sin egna bok. Där finns flera olika stilar och mallar att använda som man enkelt byter ut och anpassar efter eget tycke och smak. Sedan är det bara att ladda upp sina högupplösta bilder och lägga in texterna. På en liten stund har man gjort sin helt egna kokbok! Fiffigt va?!
Jag valde en enkel variant där jag lät mina bilder vara stora och ta plats. Men det finns mängder av olika mallar utföranden att välja bland. Du kan även välja olika typsnitt, storlek och färg på din text.
Verktyget du använder för att skapa din egna bok är enkelt att använda och du laddar upp bilderna direkt från datorn in i programmet.
ica fotobok
Jag valde att döpa min bok till: Linnéas Skafferi- Enkla middagar och goda efterrätter. För det är lite det min blogg är uppbyggd kring. Det är liksom själva kärnan i bloggen
Sedan kom det lite svåra arbetet. Att välja ut vilka bilder och recept som skulle få vara med! Hur ska man kunna välja ut bara några få? Men efter en stunds funderande hade jag 12 härliga bilder och recept som fick vara med i boken.
Modellen jag valde att göra min bok i heter Fotobok Prestige  A4, Det blir en stor och härlig bok! Perfekt att göra till sig själv eller att ge bort i present till någon!
ica fotobok
Eftersom jag tycker att ni också ska få chansen att göra er helt egna bok så har jag tillsammans med ICA Foto ett helt fantastiskt erbjudande!  Ni har nämligen möjlighet att beställa en bok av samma modell och storlek som den ni ser på bilderna och det enda du betalar är priset för frakten – från 49kr (erbjudandet gäller nya användare hos ICA Foto. Tidigare kunder hos ICA Foto får en extra vid köp av en bok.).
Hur underbart är inte det?! Nu kan vi alla bli kokboksförfattare! Även om man såklart kan fylla sin fotobok med precis vad man vill. Det behöver ju inte vara matbilder. Men det är himla fint att få göra sig sin helt egna bok!
Klicka er vidare till ICA Foto’s sida och börja arbeta på din helt egna kokbok, redan nu!!
 
Erbjudandet gäller fram till 31/7-2017. Ni har alltså hela sommaren på er att göra en fin bok till er själva eller ge bort till någon ni tycker om <3
bild:Linnéa Seidel och Gustaf Eriksson

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna Sörbu
6 år sedan

Ser jättefin ut! Provat och gjort dina recept många gånger till middag och hela familjen brukar ge tummen upp. Du borde få göra och ge ut en kokbok! Tack för mycket inspiration.

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Anna Sörbu
6 år sedan

Hej, så roligt att höra! Älskar att kunna inspirera andra 🙂

Emilia
6 år sedan

åh har beställt min egen nu, längtar efter att få hem den 🙂

hastbullar, hastkaka

Nästa inlägg

Hastbullar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x