5 familjefavoriter- veckans mat

 
klassisk köttfärsås med pasta
Dags att planera vad som ska ätas till middag i veckan. Och som vanligt hittar ni 5 goda recept på enkel vardagsmat här hos mig på Linnéas Skafferi.
Nu är det inte lång tid kvar tills sommarlov och semestrar är här, men ett par veckor till får vi allt kämpa på. Därför tänkte jag att den här veckan bjuder jag på 5 härliga vardagsrecept som passar hela familjen. Enkel vardagsmat som går hem hos alla. Allt från vegetarisk stroganoff till klassisk pasta med köttfärssås och ugnspannkaka. En familjevänlig vecka helt enkelt!
 
Först ut är denna klassiska klassiker, pasta med köttfärsås. Alla vill vi ha vår köttfärssås olika. Men det här är min favorit. Enkel och med massor av smak!
ugnspannkaka
Ugnspannkaka är en maträtt jag tar till när det antingen ekar tomt i kyl och frys eller när jag inte riktigt orkar laga något avancerat. Då är det bara att slå ihop en pannkakssmet och sen grädda en gyllengul ugnspannkaka.
vegetarisk stroganoff med svamp
En av mina favoriter är vegetarisk stroganoff. Här har jag gjort den på svamp, men det är supergott att göra på morötter och halloumi också. Servera med en stor härlig sallad och lite råris.
fisk i ugn med skagenröra
Fisk i ugn är något vi äter ofta. Och jag gillar att variera med olika smaksättningar. Här har jag gjort en fisk i ugn med skagenröra. Alltså det här är så gott! Och tar man färsk fisk är det ett utmärkt alternativ att servera till helgen också!
kycklingklubbor i crock pot
Kycklingklubbor är något mina barn verkligen gillar! Tillsammans med lite grillade majskolvar, cole slaw, sallad och melon skuren i bitar blir det en perfekt fredagsmiddag. De här kycklingklubborna har jag gjort i min Crock Pot. Men de går såklart lika bra att tillaga dom i ugnen!
sega dumlekakor i långpanna
Alltså, hur goda är inte dom här! Sega, söta och goda dumlekakor. Perfekt att baka i långpanna. Stoppa i frysen eller baka till kommande kalas. Eller baka bara för att de är så goda och perfekta att ta till en kopp kaffe.
 
Vad äter ni i veckan?

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
L
L
6 år sedan

Jag gjorde din vegetariska lasagne med linser och keso igår. Sååå god! Den fick toppenbetyg av min kräsne 7-åring!

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  L
6 år sedan

Så roligt att höra! Himla kul att få så fina kommentarer <3

Sickan
Sickan
6 år sedan

Hej,
Vad mumsigt gott fisken ser ut Men jag undrar om receptet till dumlekakorna jag hittar ingen länk i ditt inlägg.

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Sickan
6 år sedan

Oj, den måste ramlat bort! Fixar det på stört!

ica fotobok

Nästa inlägg

Känslan att få göra sin helt egna kokbok!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x