5 goda fiskrecept

pokébowl med lax och kokosris

Ny vecka med nya härliga tag! Och idag tänkte jag passa på att tipsa er om 5 goda fiskrecept. Bra och enkla recept på fisk är fint att ha  på lut, det är lätt att man kör på med samma vanliga recept man alltid gör.

Vill man bjuda på en riktigt god och fräsch fiskrätt rekommenderar jag starkt en piké bowl. Låt gästerna var och en få plocka i av de tillbehör de vill ha i. Mums va gott!

fylld lax i ugn

Lax brukar alltid gå hem. Fungerar lika bra en tisdagkväll som till helgen. Här har jag fyllt min lax med röd pesto och fetaost. Det blir hur gott som helst!

lax i citronsås, fisk i ugn

Det här receptet på lax i citronsås blev snabbt ett av de mest populära. Fler av er har hunnit laga det och det har fått så många fina kommentarer.

torsk i ugn med pesto och fetaost

Ett av mina favoritrecept är torsk i ugn med pesto och fetaost. Bättre än så här blir det knappast. Superenkel vardagsmat som är riktigt god!

fisk i ugn med skagenröra

Fisk i ugn är som bekant en storfavorit här hemma. Så enkelt att variera och alla här hemma älskar det. Här har jag gjort en fisk med skagenröra. Så enkelt och gott!

Samtidigt som jag försöker arbeta här hemma har jag en ovanligt pigg 3-åring som frågar om precis allt, springer, hoppar och leker (ungefär som 3-åringar brukar med andra ord.) I soffan ligger stackarns Axel som blev magsjuk i morse. Han har spytt 2 gånger sen 5.30 men har jätteont i magen. Så får se vad det blir av det hela.
Jag har supermycket jobb som ligger så en hel arbetsdag hade verkligen suttit fint känner jag. Men det får helt enkelt bli en annan dag! Men bloggen hoppas jag kunna uppdatera under veckan som vanligt. En vegetarisk gulasch står och puttrar i min Crock Pot just nu och blir det gott ska ni självklart få ta del av receptet!

Jag hoppas er vecka startat bättre än vår!

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hannah
Hannah
6 år sedan

Fullkomligt älskar din lax i citronsås! Lagat den flera gånger redan – på bara två veckor. 🙂
Hoppas din lilla sjukling piggar på sig och att 3-åringen (har en egen snart 3-åring här hemma så vet precis…) är snäll mot sjuklingen. Inte helt enkelt att ha en energifylld 3-åring hemma samtidigt som en magsjuk storebror som bara vill vila….
Tack för alla goda enkla recept du delar med dig av!

Jacqueline
6 år sedan

Landgång är festligt och mycket gott. Tyvärr äter jag det oftast numera bara när det är begravning. Gjorde en variant i julas, vill alltid ha leverpastej, brie, äggskivor, sallad, tomat, gurka och räkor på bla Kramiz Kristina F

Anna
Anna
6 år sedan

Din fisk i ugn med skagenröra är ljuvlig!! Jag har även fått mina föräldrar att göra den genom att bjuda på den. Barnen äter som hästar – DET är ett gott betyg.

våfflor

Nästa inlägg

Våfflor med glass och chokladsås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x