5 lättlagade och enkla recept


tortillapizza med kyckling

Hej härliga måndag!
Åter igen är det dags för en liten veckoplanering av maten. Och idag tänkte jag bjuda er på 5 lättlagade och enkla recept. Visst behöver vi alla tips om det ibland?
Här strilar regnet ner utanför fönstret men vad gör väl det när det innebär att vi kommer några steg närmare våren (jag blundar helt för att det ska bli -10 senare i veckan). Förutom att våren känns lite närmare idag så är det första dagen på jag vet inte när som jag har en hel arbetsvecka framför mig. En vecka som förhoppningsvis inte kommer innebära sjuka barn. Utan att vi alla får vara glada och pigga hela veckan!
Först ut är en av mina personliga favoriter. Det går rackarns lätt att laga och det är lätt att variera. Tacossmak, kyckling, vego- ja det är bara fantasin som sätter gränser. Jag pratar om tortillapizza här. Bästa maten <3

kotlettgryta med svamp

Ett väldigt uppskattat recept här på Linnéas Skafferi är den här kotlettgrytan med svamp. Kotletterna går självklart att byta ut mot kyckling eller något vegetariskt alternativ. Supergott!!!
fisk i ugn med creme fraiche
Av många anledningar är det här faktiskt ett av bloggens mest uppskattade recept. Men två av anledningarna är att det är få ingredienser som behövs och det är ruskigt lättlagat! Fisk i ugn– med en grymt god crème fraîchesås. Har ni inte testat än, så gör det på stört!

enkel gryta med ajvar, kyckling, brysselkål

En annan rätt jag ofta lagar när jag vill att det ska gå fort är den här busenkla grytan med ajvar och kyckling. Lättlagat och så gott! Mat helt i min stil!
hemgjord gyros på kyckling

Har ni testat att göra hemgjord gyros någon gång? Perfekt fredagsmat då det faktiskt går snabbare att laga det här än att köpa pizza! Bra va! Det blir dessutom så mycket godare än köpevarianten! snabb cheesecake i glas philadelphiaost
På tal om saker som går snabbt och enkelt, har ni testat min supergoda cheesecake i glas? På bara 5 ingredienser och kanske 10 minuter slänger du snabbt ihop den här godingen! Perfekt!
 
Nu hoppas jag ni alla får en helt fantastisk start på veckan! Själv planerar jag lite påskrecept som komme upp på bloggen här framöver, härligt va?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennifer
Jennifer
6 år sedan

Hej!
Jag undrar om fiskgratängen. Vilken kaviar blir godast att använda? Går det bra att använda frysta torskryggsbitar? Mvh Jennifer!

vegetarisk pasta al forno

Nästa inlägg

Vegetarisk pasta al forno

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x