ANNONS

Linnéa testar Linas Matkasse

I annonssamarbete med Linas Matkasse.
linasmatkasse
I veckan fick jag hem min första matkasse, nämligen Linas Matkasse – 15 minuterskassen. Varför har jag inte testat det här tidigare?
Nu kanske man kan fundera över varför en matkreatör skulle behöva få hem en matkasse, älskar inte jag varenda sekund jag står i köket? Sprutar det inte alltid kreativitet och nya recept ur öronen på mig? Tyvärr är det inte riktigt så. Att skapa nya recept är mitt arbete, mitt jobb. Men när klockan är 16.30 en tisdag är jag som vilken helt vanlig småbarnsmamma som helst. Som bara vill få fram något enkelt och hälsosamt till middag. Som barnen gillar, som jag gillar. Och fort ska det helst gå också.
linasmatkasse
Då var det faktiskt helt fantastiskt att få hem en kasse med mat och tillhörande recept som någon annan klurat ut. Någon annan har för en gångs skull gjort grovjobbet och tänkt ut recept, provlagat och gjort allt det där som jag i vanliga fall gör. Nu slapp jag det! Vilken härlig känsla! Jag gillar variationen på recept (som var riktigt enkla att följa), jag föll för den här härliga gröna ärtsoppan, den kommer jag garanterat göra igen! Perfekt sommarlunch!
Det jag gillar med hela konceptet av Linas Matkasse är att det har lite samma tänk som jag har här på Linnéas Skafferi. Matlagning ska vara enkelt och inspirerande, liksom tillgängligt för alla oavsett hur van man är i köket. För mig är det också viktigt att vardagsmaten jag varje dag ställer fram till mig och familjen är hälsosam, men utan massa pekpinnar. Och precis det tycker jag att jag fick hem i min matkasse! Att jag dessutom själv fick inspiration till en hel drös nya recept att testa var ju bara en ren bonus.
linasmatkasse
Känner du också att det vore spännande att testa på det här med att få hem en matkasse har jag självklart ett superfint erbjudande åt dig! Men passa på för erbjudandet gäller bara idag – inget att fundera på utan bara att slå till med andra ord! Du som ny kund får 50% rabatt på din första kasse! Dessutom får du just nu med en skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245kr) på köpet!
Med koden TACKLINNEA får du alltså 50% rabatt på din första kasse, oavsett vilken du väljer. Klicka direkt på länken eller använd rabattkoden när du gör din beställning.
Är du en av alla dom som redan upptäckt tjusningen i det här med matkassar? Självklart har jag även ett erbjudande till dig också. Klicka här så får du nämligen 200 kr i rabatt på din nästa kasse, hur bra som helst ju! Den koden gäller hela april.
linasmatkasse
Något jag ofta uppmanar till är att försöka testa nya recept, för på det viset utökar du sakta men säkert ditt bibliotek med maträtter du känner dig trygg i att laga. Vilket gör att du och familjen får en mer varierad vardagsmat och kanske slipper ni slita er i håret varje gång det ska lagas vardagsmat. Att då få hem en matkasse är guld! Tänk så många härliga recept man får möjlighet att prova och älska! Därför underlättar Linas Matkasse inte bara just den veckan ni får den hemlevererad, den kan underlätta alla veckor, året om. För förhoppningsvis har du hittat massor av nya och roliga recept på vägen!
 
Har ni testat Linas Matkasse tidigare? Och har ni fått något favoritrecept efter det?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mirre
6 år sedan

Är sugen att testa deras kasse med =D, Få lite nya idee´r

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Mirre
6 år sedan

Ja men var riktigt kul att få lite nya uppslag på middagar. Och med rabattkoden blir det ett himla bra pris för 5 middagar tycker jag!

Li
Li
6 år sedan

Ååå kan den komma till din lilla by, så kanske jag kan få den till min by. Försökte förut men det var för få abonnenter vid oss. Ska kolla med dom 😀 och självklart använda din kod isf 👍

Palle
Palle
6 år sedan

Önskade min mat såg lika vacker ut! 🙂

Agnes {Cashew Kitchen}
6 år sedan

Alltså 100% relate på detta! När man jobbar med mat hela dagarna så tar liksom beslutsförmågan och inspirationen slut tillslut, och då är det SÅ skönt när någon annan bestämt vad man ska laga. Sån lyx att få hem alla råvaror + ingredienser till dörren. Fint samarbete!

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Agnes {Cashew Kitchen}
6 år sedan

Ja men visst är det så! Ibland tar verkligen inspirationen helt slut när man utanför jobbet! Då är det här ett sånt bra alternativ 🙂

frukost parfait

Nästa inlägg

Frukost parfait med bär och yoghurt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x