5 goda glassrecept att göra hemma

isglass  av lemonad
Alltså detta väder, hur underbart är det inte! Massor av sol och faktiskt riktigt varmt! Jag hoppas det håller i sig, för i helgen har jag en hel del trädgårdsarbete. Förhoppningsvis i alla fall. Men när solen skiner, ja då sätter glassuget in. I alla fall hos mig!
Så idag tänkte jag tipsa er om 5 goda glassrecept du enkelt gör hemma. För visst finns det massor av god glass att köpa, men det är något visst ändå med hemgjord glass!
Först ut är den här superenkla isglassen, lättare än så här blir det inte faktiskt!
glass på mango och banan. sockerfri
Krämig nice cream görs superenkelt utan glassmaskin eller något alls. Den är dessutom helt fri från ägg och mjölkprodukter! Fiffigt va! En glass som du utan problem kan servera till mellanmål eller varför inte frukost? Mina barn älskar när det serveras glass till frukost på sommaren. Och det kan jag verkligen förstå!
 
våfflor
Lyxa till det ordentligt och servera våfflor med hemgjord chokladglass till helgen. Hur underbart låter inte det egentligen? Servera med massor av färsk frukt!
glass på kokosmjölk
Kokosmjölksglass, blir nästan som sorbet i konsistensen tack vare frukten som är i. I det här fallet har jag använt jordgubbar.
fryst melon till glass på pinne
De här glassarna gjorde jag ett år till Axels barnkalas. Fler av barnen åt inte vanlig glass eller tålde det inte. Då är det här ett perfekt alternativ! Jag längtar redan till sommarens alla lata, soliga dagar och de här goda melonglassarna!
I år har jag dålig koll på glassnyheterna i butiken, någon av er läsare som vet om det kommer något roligt nytt? Jag är så jädra tråkig och äter helst samma glass. År ut och år in är det 88:an som gäller för mig!
Om ni köper glass, vilken är er favorit!
Nu önskar jag er fortsatt solig och fin aprildag! I morgon är det fredag <3
 
Gillade ni det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat här nedanför eller lämna en liten kommentar!

8
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Andreas
Andreas
6 år sedan

GB Sandwich. BIF. =)

sötpotatis och kikärtsgryta med kokosmjölk

Nästa inlägg

Sötpotatis och kikärtsgryta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x