Halloweenpyssel- Babybel ostmonster

halloweenpyssel babybel ost monster diy
Del 3 av halloweenpyssel som jag tänkte dela med mig av i år är kanske det lättaste. Men när man väl börjar tänka på allt man kan sätta ätbara ögon på, ja då finns det liksom inget stopp känner jag! Som när jag såg de där små påsarna med röda, runda ostar på mataffären. Då kunde jag inte låta bli att sätta ögon även på dom! Men hur söta blev inte mina små babybel ostmonster?
Om man söker lite på nätet har folk varit otroligt kreativa med dessa ostar. Så vill du vidareutveckla det hela är det bara att googla för ännu mer inspiration.
halloweenpyssel babybel ost monster diy
Tidigare i veckan har jag ju både gjort halloweenclementiner och oreomonster. På min instagram finns det små filmer som visar hur jag gjort allt pyssel.
Till helgen ska vi gröpa ur lite pumpor och ställa på trappen, det ser verkligen barnen fram emot! Och jag med om jag ska vara helt ärlig 🙂
Många tycker det är lite kommersiellt med Halloween. Men jag gillar det! Främst för att barnen tycker det är en mysig och lite spännande högtid. Sedan vet jag inte om jag gillar idén med bus eller godis riktigt. Mina barn har inte pratat något om att gå det. Hur ställer ni er till sådant? När man går påskkärring delar man iallafall ut påskkort och önskar glad påsk. Här känns det mer som om att bara gå runt och tigga godis? Eller tänker jag konstigt här? Får era barn gå bus eller godis?
halloweenpyssel babybel ost monster diy
Babybel ostmonster:
2 påsar babybel
1 sax
kristyr
ätbara ögon
Drag loss remsan runt osten så det röda höljet öppnar sig. Klipp med hjälp av en liten, vass sax ut olika mönster vid monstrets ”mun”. Fäst ögon med hjälp av kristyr. Färdigt!
Ett superenkelt pyssel som mina barn verkligen uppskattade!
Nu ska vi ladda upp inför höstlovet här. Känns som om vi alla behöver lite ledigt hemma hos oss just nu. Så lovet är efterlängtat!

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sötpotatis och pumpagryta med saffransaioli

Nästa inlägg

Sötpotatis och pumpagryta med saffransaioli

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x