ANNONS
Integritet på Tailsweep

Halloweenmunkar

/

DIY

,

Halloween

,


Vill du fira halloween lite lagom. Utan att lägga ner så mycket tid och energi? Då har jag det perfekta pysslet till dig!
Det är nämligen att köpa färdiga munkar som du pimpar med lite roliga saker.
Jag hade lite ätbara ögon hemma sen tidigare som passade perfekt till detta ändamål, eller vad säger ni?

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Mormors löständer (heter dom verkligen så?) passade ypperligt att sticka in i hålet i mitten liksom. Jag inspirerades lite av Monsters, Inc, filmen ni vet. Där monstren ser lite olika ut, utan att vara superläskiga. Bara lite konstiga. Vissa har stora ögon, andra riktigt små, eller väldigt, väldigt många. En del har stora tänder, andra inga alls.

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Och jag kan lova att detta var något som gick hem hos barnen! Dom tyckte det var ett himla kul halloweenfika! Som dom gärna skulle fika igen. Dessutom ville dom gärna vara med och fixa iordning det.
Dock kan jag inte rekommendera någon att ha fake-spindelnät i närheten av munkar. Det fastnade ÖVERALLT och var helt omöjligt att få bort. Hur jag än försökte! Så ska ni pimpa ett halloweenbord, håll munkarna borta från spindelnätet 🙂

0

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00