ANNONS

Simple Feast

I annonssamarbete med Simple Feast

simple feast
De senaste åren har mitt fokus ändrats rätt mycket när det kommer till mat. När jag började intressera mig för matlagning var det absolut viktigaste att maten var god. Helst ganska lättlagad också. Men allteftersom jag får upp ögonen för andra viktiga parametrar har jag lagt till mer saker på listan för vad som är viktigt för mig när det kommer till mat och matlagning.
simple feast

  • Jag vill fortfarande att maten ska vara god, såklart. Livet är för kort för att äta tråkig mat!
  • Den ska vara skapligt snabblagad.
  • Maten ska vara bra för min kropp och knopp.
  • Jag försöker laga så mycket mat som möjligt i säsong.
  • Det ska bli så lite matsvinn som möjligt

Därför blev jag så himla glad när jag fick inleda det här samarbetet med Simple Feast. För dom uppfyller faktiskt varenda punkt på min lista! Hur bra som helst.
simple feast
För även om man som jag, faktiskt arbetar med mat hela dagarna så har jag också stressiga dagar där det inte finns mycket utrymme för att hinna laga mat. Speciellt inte när den ska uppfylla de önskemål jag har.
Med Simple Feast får du hem antingen en vegetarisk eller vegansk matkasse som innehåller 3 kompletta middagar. Rätterna tar dig inte mer än 10 minuter att laga i ordning. Allt är exakt uträknat, så det blir inget matsvinn, maten är lagad på råvaror i säsong och allt levereras i hållbara förpackningar. simple feast

Vill du också testa på en vegetarisk eller vegansk matkasse? Med koden LINNEA10 får du 10% på din första beställning. 
Tänker du mycket på vilken slags mat du lagar? Är det viktigt att den är bra för dig eller för miljön? Eller äter ni helt enkelt bara det ni är sugna på och ni tycker är gott?
 
 
 
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma Thun
4 år sedan

Jag gillar tanken att maten inte bara skall smaka bra de tio första centimetrarna på tungan, utan att den även skall ”smaka” bra när den hamnat i bagen och tagits upp i kroppen 💗 En tanke som lagts till är att den inte heller skall ge en bitter eftersmak i miljösamvetet…

Maria
Maria
4 år sedan

Hej!
Håller helt med dig och tycker även att det gör matlagningen roligare när man försöker tänka in fler parametrar. Vad är det för god måltid på bilden?
Tack för en fin blogg!
Kram Maria

Halloweenpannacotta2

Nästa inlägg

Halloweenpannacotta med Oreos

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x