Vackra julmuggar och jultallrikar

inlägget innehåller annonslänkar

Jag funderar på om i år, 2019 ska bli året då jag införskaffar lite mysiga julmuggar. Jag har alltid tyckt julporslin är lite lagom töntigt sådär. Men så, helt plötsligt börjar jag gilla det. Kanske inte så att jag prenumererar på en julservis. Men kanske vore det fint med några juliga muggar att plocka fram i början av december?
Muggen med julkulan och grenen på hittar ni här. Till den finns även matchande assietter och tallrikar. Så fina!
Deer Santa, mugg med en ren på (finns med massor av andra motiv också) hittar ni här.
Den andra julmuggen med en ren på är från LEXINGTON och är så fin! För den som gillar när det är lita lagom juligt kanske de här söta muggarna vore något? Med gulstjärnor på.

Min mamma har tallrikar och muggar från Swedish Grace, inte julporslinet utan neutrala tallrikar. Men titta så fint att mixa! Vi är på jakt efter nya tallrikar. Och kanske får de bli vita, som jag till jul kan komplettera med lite vackra jultallrikar? Vad tror ni om det? Vore det inte snyggt? Just nu är det lite passande bra pris på flera av modellerna från Swedish Grace, perfekt om man som jag behöver köpa ett gäng nya tallrikar!
Men vad säger ni om julporslin, är det hiss eller är det diss?
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linnéa
Linnéa
4 år sedan

Superfint och mysigt men jag är kluven. Julen bidrar ju redan till så mycket konsumtionshets. Julporslin får tummen ner hos mig pga redan platsbrist i skåpen och känns inte så hållbart att bidra till efterfrågan/nyproduktion/konsumtion av nåt som bara används en månad om året (eller i värsta fall bara på julafton om det är en julservis). OM man inte handlar på loppis/antikaffär förstås!

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Linnéa
4 år sedan

En himla bra tanke där! Dock tror jag att jag skulle använda det under halva november och hela december iaf. Men din fundering tål verkligen att tänkas på!

Håkan
Håkan
4 år sedan

Hiss🎅🏼

Anna-Karin
Anna-Karin
4 år sedan

Hiss. Jag har köpt en julservis för ett par år sedan som jag plockar fram till 1:a advent som vi sedan använder varje dag. Plockar undan den i januari (kan ha blivit in i februari något år också…) Vill njuta av den så mycket som möjligt 🙂

hemgjord kristyr, hård kristyr, kristyr till pepparkakshus

Nästa inlägg

Kristyr till pepparkakor och pepparkakshus

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x