3 recept på pannkakor till mellanmål

pannkakor, mellanmål, lunch, frukost
Pannkakor, det är ett himla fint påfund tycker jag. Passar perfekt en lat och ledig söndag när man vill äta något lite lyxigt till frukost. Eller varför inte packa med ett gäng på picknick? Eller kanske överraska barnen med en stort lass till mellanmål.
Min mormor, hon är den okrönta drottningen av helt vanliga klassiska pannkakor. Så många gånger jag stått med i köket när hon gräddat pannkaka efter pannkaka till oss alla. Idag tänkte jag tipsa om 3 goda recept på pannkakor, med en liten twist.
Som äppelpannkakor. Vem kan liksom motstå det egentligen?
glutenfria pannkakor
Amerikanska havrepannkakor, perfekt att bjuda på till helgfrukosten. Dessa är gjorda på havremjöl istället för vanligt vetemjöl. Bra om du har någon i närheten som av en eller annan anledning inte äter gluten!
mellis, mellanmål, kikärtor
För ett par veckor sedan slängde jag ihop en omgång pannkaksmuffins. Även dessa är lagade på annat än vetemjöl. Här har jag istället använt kikärtsmjöl. Barnen åt med god aptit och jag fick tillslut sätta stopp
 

11
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
nyttig milkshake

Nästa inlägg

Nice cream milkshake

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x