Veckans mat- 5 goda novembermiddagar

fisk i ugn, fisk, fiskrecept
Men alltså här dundrade vi in i november med buller och brak! Blåst och regn startar denna första veckan i november och allt jag vill är att äta comfort food och kolla en riktigt bra serie. Vem är med mig? Så idag bjuder jag på veckans mat- 5 goda novembermiddagar. Mat som liksom passar för höstiga höstdagar som dessa!
Min torsk i ugn lagar du på ca 30 minuter, vilket passar perfekt en trött måndag som denna. Eller vad säger ni?
 
quorngryta, curry, vegan, vego
Currygryta med quorn är även det en riktigt lättlagad favoritmiddag hemma hos oss. Servera med ris och massor av färgglada grönsaker till! Så piggar det upp både knop och kropp så här i november,
 
vegogryta, vegansk gryta, linser, vegetarisk mat
En krämig linsgryta med både kokosmjölk och smör. Alltså hur gott är inte det? Dessutom blir det hyfsat billig mat som räcker till många.
snabb pastasås, mat, vardagsmat, middag
För många är pasta räddaren i nöden när man ska trolla fram vardagsmat.  Här har jag gjort en snabblagad pastasås på ajvar som funkar perfekt att slänga ihop en stressig vardag. Uppskattades av hela familjen!
libapizza, pizza
Bästa fredagsmyset är kanske med en härlig pizza på tallriken? Eller? Min tacopizza på libabröd blev en hit både hos oss och hos många av er läsare som hunnit testa. Snabblagat och hur gott som helst!
 
Förra veckan var barnen hemma på höstlov. Så den här veckan ska det bli skönt att sätta igång att jobba igen. Idag är det riktigt mörkt och ruskigt ute. Så dagen spenderar jag med att planera, betala räkningar, fakturera och fixa med lite annat smått och gott. Under resten av veckan skulle vädret visa sig från en betydligt vackrare sida. Så då passar det bättre att boka in fotograferingsdagar då. Eftersom jag i stort sett alltid fotograferar i dagsljus. Men det är skönt med dagar som dessa ibland också.  Beta av mailen och strukturera upp lite.
 
Jag hoppas att ni får en härlig vecka!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
äpple mule

Nästa inlägg

Äppeldrink

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x