5 recept på god vardagsmat att laga i veckan

Vegetarisk lasagne med keso

Nu vecka för dörren. Och med det, en hel ocean av middagar att laga kan det kännas som. Men misströsta icke vänner. Det finns massor av god mat att laga. Man ska bara komma på VAD.
Idag tipsar jag om 5 recept på god vardagsmat att laga i veckan. Som min vegetariska lasagne. Den får jag flera meddelanden om i veckan att ni testat att laga. Och för många blir det en storfavorit!

cashewkyckling, kycklingcashew,

Cashewkyckling-som på restaurang fast hemma! En finfin middag som går fortare än du tror att slänga ihop.

Nässelsoppa

Idag har snön börjat smälta bort här hos oss. Fåglarna kvittrade och här och där kunde jag känna doften av vår! Och direkt blev jag sugen på nässelsoppa. Här där jag bor lär det dröja ett tag innan vi kan laga denna soppa, men så länge kan man använda spenat istället. Gott nog!

Quinoabiffar

Quinoabiffar, en enkel vardagsrätt som går att variera i det oändliga. Jag smaksatte mina biffar med falaffelkrydda här. För att det är så himla gott. Ät med sallad och kanske ugnsrostad potatis till. MUMS!

torsk i ugn, fisk i ugn,

Veckans fisk: ugnsbakad torskrygg med citron. Ibland ska man inte krångla till det mer än nödvändigt. Bra råvaror med god smak, då är halva jobbet redan fixat!

Nu önskar jag er en fin söndagskväll. Själv sitter jag och jobbar ikapp en del saker jag inte klarat av att fixa i veckan när vi har varit i karantän.
Men, kvällens svåraste uppgift är nog att få barnen i säng i rimlig tid efter en vecka isolerade hemma.. Dom är inte trötta på kvällarna och sover gärna om mornarna… Önska oss lycka till 🙂

57
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Toscakaka, toscakaka utan nötter,

Nästa inlägg

Toscakaka med cornflakes

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x