5 goda recept på vardagsmiddagar

Quornstroganoff

Hej måndag,
När jag vaknade till i morse kl 5 kunde jag inte riktigt reda ut om det var söndag eller måndag. Vilken dag det egentligen var. Om man kunde sova vidare eller om klockan skulle ringa om en timme. Efter en stunds funderande insåg jag att det var det senare alternativet. Men. Solen skiner, barnen hade shorts på sig till skolan och det känns ändå som det kommer bli en himla bra dag.

Idag tänkte jag tipsa er om 5 recept på goda vardagsmiddagar. Sånt som kan vara bra att inspireras av och kanske testa på i veckan.
Som Quornstroganoff, en vegetarisk variant på den klassiska korvstroganoffen. Gott och väldigt lättlagat!

Torsk i ugn

En klassiker sedan många, många år är denna torsk i ugn. Nu var det ett bra tag sedan vi åt den här hemma. Så den hamnar på veckans lista!

Hemmagjord kebab

Jag tänkte skriva förra sommaren, men insåg att det till och med var sommaren innan det, alltså 2019 som jag en mycket varm och klibbig sommardag svängde ihop den här kebaben. På bara ett litet kick gick det och gott blev det! Just den här varianten blev vegetarisk, men jag har även gjort med nötfärs. Så gott. Så enkelt!

cashewkyckling, kycklingcashew,

Cashewkyckling är en storfavorit på restaurang. Men, det är faktiskt superenkelt att laga till hemma. Och det blir så himla gott! Ni måste testa.

Köttbullar med parmesan och basilika

Testa något nytt och krydda köttbullarna med parmesan och basilika. Så gott med lite annan smak på köttbullarna tycker jag!

Jag hoppas ni hittar lite inspiration till veckans alla middagar!

Nu ska jag ta tag i veckans planering. Samarbeten som ska fotograferas och levereras, nya recept som ska testas och utvärderas. Ja veckan fylls snabbt med arbete känner jag.

Ha en himla fin vecka ❤️

15
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
köttfärsbiffar, taco, tacos

Nästa inlägg

Tacobiffar med mango och avokadosalsa

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x