5 middagar som tar mindre än 30 minuter att laga

 

skinksås, vardagsmat, snabbmat, pastasås

Ny vecka, nya utmaningar och framförallt- nya vardagsmiddagar att laga! Just den här veckan kände jag att 5 middagar som tar mindre än 30 minuter att laga vore bra att tipsa om. För de allra flesta fylls dagarna med jobb, skola och aktiviteter. Som gör att tiden för vardagsmat ibland blir lite knapp.

Idag blir det pasta med skinksås hemma hos oss. 4 hungriga barn kommer med bussen och ska utfodras innan träningen. Ovh vad passar bättre än denna maträtt? Älskad av så många barn (och vuxna)kyckling, gryta, svamp, färskost, snabbmat, middag på 30 minuter

En annan ruskigt enkelt och god vardagsrätt är min snabba kycklinggryta. Här kan du självklart byta ut kycklingen mot tex quorn och du hellre föredrar det. Gott och lättlagat!
fisk i ugn, torsk i ugn, ugnsbakad torsk, fisk

Torsk i ugn är finfin vardagsmat. Här har jag bara kokat ihop en citronsås som jag häller över fisken. Efter 20 minuter i ugnen är fisken klar och middagen kan serveras. Hur fiffigt som helst!

vegosoppa, soppa, majs, lunch

Soppa. Alltid ett bra val när middagen  måste gå fort. Speciellt den här majssoppan som inte innehåller så många moment. Inte heller så många ingredienser. Lättlagat var ordet!

asiatisk kyckling, asiatisk gryta, asiatisk mat

Snabblagat asiatisk kycklinggryta. Perfekt att värma sig med när dagarna börjar bli kyliga. Dessutom går den rysligt snabbt att laga.
Variera hettan i grytan beroende på hur stark mat ni gillar. Här hemma brukar var och en få krydda på med chili i efterhand då vi tycker lite olika mycket om kryddstark mat.

Nu önskar jag er den finaste starten på veckan!

16
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
nyponsoppa, nypon,

Nästa inlägg

Hemgjord nyponsoppa på hela nypon

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x