ANNONS
Integritet på Tailsweep

5 middagar som tar mindre än 30 minuter att laga

/

Photographer: Linnea Seidel

Ny vecka, nya utmaningar och framförallt- nya vardagsmiddagar att laga! Just den här veckan kände jag att 5 middagar som tar mindre än 30 minuter att laga vore bra att tipsa om. För de allra flesta fylls dagarna med jobb, skola och aktiviteter. Som gör att tiden för vardagsmat ibland blir lite knapp.

Idag blir det pasta med skinksås hemma hos oss. 4 hungriga barn kommer med bussen och ska utfodras innan träningen. Ovh vad passar bättre än denna maträtt? Älskad av så många barn (och vuxna)

En annan ruskigt enkelt och god vardagsrätt är min snabba kycklinggryta. Här kan du självklart byta ut kycklingen mot tex quorn och du hellre föredrar det. Gott och lättlagat!

Torsk i ugn är finfin vardagsmat. Här har jag bara kokat ihop en citronsås som jag häller över fisken. Efter 20 minuter i ugnen är fisken klar och middagen kan serveras. Hur fiffigt som helst!

Soppa. Alltid ett bra val när middagen  måste gå fort. Speciellt den här majssoppan som inte innehåller så många moment. Inte heller så många ingredienser. Lättlagat var ordet!

Photographer: Linnea Seidel

Snabblagat asiatisk kycklinggryta. Perfekt att värma sig med när dagarna börjar bli kyliga. Dessutom går den rysligt snabbt att laga.
Variera hettan i grytan beroende på hur stark mat ni gillar. Här hemma brukar var och en få krydda på med chili i efterhand då vi tycker lite olika mycket om kryddstark mat.

Nu önskar jag er den finaste starten på veckan!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00