5 recept på vardagsmat

 

Torsk i ugn, fisk i ugn

Här hemma går vi in i höstens första skolvecka. Åter är rutiner och vardag. Träningar och lunchlådor. Och tänk som jag ändå har saknat det. Enda lilla haken är alla dessa tidiga morgnar. Dom kan jag gärna vara utan!
För kommande vecka har hela familjen fått önska mat.
Isacs önskemål var fiskgratäng som han kallar det. Jag säger fisk eller torsk i ugn. En vardasgrätt som funnit med i min reportoar så länge jag kan minnas!

köttfärsbiffar med färskost, biffar, snabbmat, vardagsmat

Ett recept hela familjen gillar är dessa köttfärsbiffar i färskostsås. Lättlagade och riktigt goda. En perfekt vardagsmiddag som passar bra i matlådan dessutom!

Kycklinggyros

Mitt förslag till veckans middagar föll på kycklinggyros. Främst för att det är superenkelt att laga- men också väldigt gott!

soppa, rotfruktssoppa, vegetarisk soppa, middag, mat

Axel önskade sig grönsakssoppa– min mormor Åsas recept som jag försökt återskapa så gott jag bara kan eftersom hon själv inte riktigt kommer ihåg hur hon gjorde. Enchiladas

Sebastian, han önskade att en av veckans middagar skulle bli enchiladas. Det är en himla bra rätt att laga när man har grönsaker över som behöver ätas upp. Bara att strimla i och använda i enchiladas.

Vad står på menyns hos er ikväll?

6
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
kantarellpaj, paj med kantareller, ostpaj, paj, kräftskiva

Nästa inlägg

Västerbottensostpaj med kantareller

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x