ANNONS

Go bananas!

image262
Jag vet inte om det har undgått någon att ICA nu i veckan lanserat en ny sorts banan, nämligen Chiquita Mini´s.
När jag såg dessa i affären kunde jag inte låta bli att småfnissa lite samtidigt som jag tyckte att det var något patetiskt.
Jag kan förstå hur vissa kan tycka att det är ett bra sätt för barn att börja gilla frukt. Då de oneklligen är väldigt små och söta! Den kommer med all säkerhet gå hem hos de flesta småbarn, iallafall till en början.
Men samtidigt tycker jag att det är ett fult sätt att lura folk ( och så särskillt föräldrar som kanske redan har en knaper budgett) på pengar då kilopriset för dessa små är betydlligt högre än för de "vanliga bananerna"
Själv har jag inte smakat dem, jag köpte mig en klase stora bananer men de jag läst om dem är att smaken skall vara något sötare. Då undrar jag, kan en banan bli sötare än vad den redan är?

Har du provat dessa små ännu? Isåfall, vad tyckte du?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lisa
Lisa
16 år sedan

Hejsan! Jag såg också dom små bananerna när jag var på ica härom dagen. Jag har bara ätit små bananer när jag har varit utomlands, å de smakar lite annorlunda. Det jag tycker är synd med icas är att de (iaf i min butik) ligger förpackade i påsar… inte så miljövänligt.. Hade kanske vatt en ide att sälja dom för kilo pris istället även om folk förmodligen inte hade köpt lika mycket…

Linnéa
16 år sedan

Lisa: Jo ja såg att de var förpackade i påsar på ”mitt ICA” med. Vi får se om detta blir en hitt eller en flopp. Det får framtiden utvisa!

Baxter Donaldson
13 år sedan

easy-spirit-samson-(women’s) – bronze-leather This will be a great blog, will you be interested in doing an interview regarding just how you created it? If so e-mail me!

Hayden Ith
12 år sedan

The educational summary encouraged me very much! Saved the site, very interesting topics just about everywhere that I read here! I appreciate the information, thanks.

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]we came across a cool web page that you may possibly take pleasure in. Take a search when you want[…]

trackback
8 år sedan

xcmwnv54ec8tnv5cev5jfdcnv5
[…]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nevertheless definitely worth taking a appear, whoa did 1 master about Mid East has got extra problerms also […]

Nästa inlägg

Citron & Basilika Lax

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x