ANNONS

Måndag till fredag

image282
Dagarna bara rusar fram och det är redan måndag igen! Själv har jag jobbat kortdag så jag fick en liten mjukstart på veckan. Riktigt skönt måste jag säga! Nu ska jag strax sriva klart handllingslistan och sen bär det av mot ICA för veckans matinköp. Men först ett tips på vad ni kan äta i veckan!

Brukar du veckohandla?

Måndag Korv i ugn

Tisdag Kycklingsoppa

Onsdag Pasta med köttfärsås

Torsdag Wraps

Fredag Pastalåda

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
erica
16 år sedan

ja gud ja! jag håller verkligen med 🙂 den var så mysig, filmen alltså! tack för kommentaren! kram.

Linda
Linda
16 år sedan

Jepp, vi veckohandlar – på söndagar. I veckan äter vi: Grillad Kyckling och god sallad, Wookade kräftstjärar med broccoli och ris, Potatisgratäng och tjälknöl, Köttfärslimpa, Regnbågslax, Giovetzi på älg!

Molly
16 år sedan

Jajamänsan. Vi (läs jag) veckohandlar varje vecka. Oftast på lördag eller söndag så vi har fram till nästa helg. Men ibland får vi komplettera med frukt och mjölk.

Nästa inlägg

Ny design

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x