ANNONS

Fridfulla ledighet

image318

Nu har helgen precis annlänt och lyckans jag är ledig även detta veckoslut! När jag kom hem ikväll från jobbet hade kära Sebastian byggt ihop möbler vi köpte på IKEA igår och bytt rum på kontor och gästrum. Så allt var klart när jag kom hem. Hur underbar får man vara!? Så i morgon ska jag köpa bets och lack till min skrivbordsskiva, så är min blogg/pyssel/syhörna snart färdig. Måste bara köpa lite hyllor och bra förvaring, någon som har något bra tips?

När jag åkte hem från jobbet råkade jag visst svänga förbi Statoil och köpa en påse Dumle Snacks. Nu ligger de i en skål och bara väntar på att vi ska sätta oss i soffan och kolla lite på tv innan det är dags för att sussa. Sen måste jag bara få säga att dessa skålar från Inreda.com är ruskigt snygga och det finns dessutom matchande muggar! Hur underbart som helst!
Jag tror jag måste skaffa ett block och skriva upp alla bra saker jag hittar på nätet som sedan jag kan önska mig till jul. Listan kommer bli låång…

Nu ropar de där små Dumle bitarna på mig i högan sky, bäst jag skyndar dit!

Ha en riktigt skön helg!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
mammsen
mammsen
16 år sedan

uj uj menar du att listan blir låååång i år? 🙂 ett litet tips – lägga din lista här på bloggen eftersom papper har en fömåga att försvinna i vårat hem! Kram till dig min skatt!

Tobias
16 år sedan

ha en skön helg du med 😀

Lari
16 år sedan

tack så mycket..=)

Linnéa..
16 år sedan

Mamma: har listan någonsin varit kort?

Tobias: Jag gör mitt bästa:D

Lari: Det var så lite så

Nästa inlägg

Lasagne med mycket smak

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x