ANNONS

Kärlek!

image328

För ca 10 minuter sedan såg jag dessa siffror hos Ljuvligt Hemma och precis som hon skriver så var det kärlek vid första ögonblicket! Tydligen var vi fler i detta avlånga land som kände så då de redan är tvärslut. Men, som tur är arbetar käre S på helt rätt arbete, så jag snor idéen så skall han göra helt egendesignade till mig. Underbart! Förra året bestod adventsljusstaken av fyra röda blockljus som stod i en  vit skål från Cult Design.
Vi får se hur det blir i år, men en sak vet jag säkert, siffrorna skall vara med!

(eget collage med bild lånad från hem lljuva hem)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
svartpeppar.blogg.se
16 år sedan

trevlig blogg du har! man blir liksom glad av den!

lina
16 år sedan

Åh, vad fint. Nu längtar jag till advent och jul, det är så mysig tid!

Nästa inlägg

Köttfärssoppa

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x