ANNONS

Jag drömmer om en jul hemma..

image332

Jag har redan nu börjat fundera lite över vad som behövs införskaffas till jul i inredningsväg. Eftersom färgerna i vårat avrdagsrum går i lila och limegrönt är det en del grejer som behövs bytas ut till jul. Förra året panikköpte jag röda panellängder till fönstret, som inte alls blev bra. Därför lär det införskaffas nya. De med öljetter i collaget ovan skulle vara riktigt snygga. Men om jag inte missminner mig helt har Ellos några liknande? Har nu kollat upp och hittade inga. Tar tacksamt emot tips om vart det kan finnas!  Nya överdrag till kuddarna skulle även de behöva köpas, varför inte ett par röd och grönrandiga?
Men en klassisk pappersstjärna har vi redan, fast en svart. Den lyser så fint i fönstret hela december och en liten bit in i januari.
Kanske ska vi köpa varsin julstrumpa att hänga på över öppnaspisen?

Som tur är har jag ett tag på mig att införskaffa nytt, undertiden kan man ju alltid inspireras av julen hos Pottery Barn!

(eget collage med bilder från potterybarn.com)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frida
16 år sedan

Har för mig att jag har sett färdigsydda gardiner med öljetter hos Hemtex. Och vill man inte ha de färdigsydda kan man nog köpa egna öljätter och banka in själv på gardinen. Ikea borde också ha. 🙂 Lycka till i jakten!

gunilla/nilla
16 år sedan

Så mycket fint och gott här var att inspireras av. Tack snälla för gullig kommentar på min blogg. Lite julkortsverkstad har jag börjat med, mkt lite. Men nästa gång blir det nog att jag lägger ut ngt julkort!
Hit kommer jag att titta in igen.
Ha en underbar vecka
/Gunilla

Frida
16 år sedan

Gaah.. mina årstider är helt förvridna. Jag har sommarkänslor i kroppen efter dagens visning av våren 2008 🙂

Monel
16 år sedan

Jag har också sett sådana gardiner någonstans .. Jotex kanske ..

Ps. Gillar din blogg 🙂

Evasleva
16 år sedan

Har du kollat på La Redoute? Där brukar det finnas ganska mycket gardiner.

Jag har själv redan köpt röda, vackra julgardiner som jag hittade på indiska. Jag planerar också 🙂

Nästa inlägg

Söndagsstek

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x