ANNONS

fyra liter meducin!

image372

När jag tittade runt lite hos darling Martha idag fick jag syn på denna bild och slungades med en enorm kraft tillbaka till barnommen. För vet ni vad jag tänker på när jag ser  bilden? Jo jag ser hur Pippi Långstrump kliver in i den där godisbutiken ni vet, (hittade den icke på svenska, sorry) som är full i glasburkar med de mest färggranna godisar i! När jag var liten och såg den filmen kunde jag riktigt känna hur goda karamellerna var!
Men se även så dekorativa de kan vara! Martha visar hur du kan göra fina mönster i burkar och ha som prydnad hemma. Riktigt fiffigt, fast om jag känner mig själv rätt skulle jag aldrig kunna låta bli de där burkarna utan gå och småäta hela tiden.

Eller inte nu kanske, för idag var jag tvungen att få en akuttid hos tandläkaren på grund av min tand. Kåvepenin tre gånger om dagen i tio dagar och några hundralappar fattigare resulterade det besöket i.  Men nu får vi hoppas att det onda går över och jag kan börja äta normalt igen. Förtillfället är flytande föda och lussebullar min diet!

Ha en trevlig torsdagskväll, nu måste jag bege mig till arbetet!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elisabet
16 år sedan

Oh vad gott det ser ut, trist med tänderna bara, du har inte ätit för många av godisarna på bilden så det är därför du har ont eller, hehe. Trevlig kväll!

Elina
16 år sedan

Älskar oxå just det avsnittet av Pippi, Alla fina godisar å hon kunde köpa hur mkt hon ville 😀

Lisa
16 år sedan

Halloj!
Jag har flyttat till http://matalskaren.taffel.se
uppdatera din länk och välkommen att matmingla!
Vi ses här och där!

Nästa inlägg

Smärta!!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x