ANNONS

Hemma hos

image380

Även om större delen av helgens timmar gått åt till att arbeta och sova har vi hunnit fått fint i vardagsrummet ändå. Julgranen är på plats (kommer en liten bild senare..), den öppna spisen har blivit dekorerad med granris och jag har införskaffat mig en sån där kupa jag tidigare skrev om och fyllt den med fina kulor.
Egentligen hade jag en helt annan idé till den öppna spisen, jag hade tänkt att använda små ljushållare, sådanna som sattes i granen förr innan den elektriska belysningen fanns i var mans hus. När en nära släkting gick bort fick jag en hel påse med hållare som jag använde tilll bordsdekorationen förra nyår. Men nu är de spårlöst försvunna. Vi har letat överallt men inte funnit dem. När julen väl är över och jag ska plocka bort allt pynt kommer jag med största sannorlikhet hitta dem..
Väggprdet högts upp " oh holy night" gjorde Sebastian åt mig igår så det satt där när jag kom hem från arbetet. Visst har jag det bra, med en sambo som kan printa ut väggord till mig när jag så önskar!? Orden sitter ovanför ingången till vardagsrummet, en fin dekoration tycker jag!

Nej vet ni, nu lyser solen så fint och allt verkligen gnistrar och glimmar ute. Termometern visar på -7 och jag borde  sätta på mig min tjocka dunjacka och gå ut på en härlig vinterpromenad!

Ha en alldelens underbar dag!

(eget collage med egna bilder)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Eva
Eva
16 år sedan

Gud vad ysigt det blev med kulorna. Ja i spisen också förstås! :o))
/Eva

Frida
16 år sedan

Vad fint ni har det!!

Malin S
16 år sedan

Fantastiskt fin pyntning. Väggordet gillar jag jättemycket.

Nästa inlägg

Åre Chokladfabrik!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x