ANNONS

Miss Smith

image420

Egentligen var det här inlägget tänkt att handla om vintern, ty utanför fönstren vräker snön ner och vi har helt plötsligt fått vinter. Var kom den ifrån? Igår när jag for till arbetet tog jag gymnastikskor och vårjackan, det var ju faktiskt 6 grabder varmt ute! Det ångrade jag bittert i morse då jag fick pullsa ut till bilen som var helt översnöad.
Hur om så hade jag tänkt visa någon bild på en tjusig termos, ett recept på god choklad kanske och eventuellt andra godsaker man kan ha med sig ut i pullkabacken. Men ni förstår att det hela strandade vid att jag inte hittade några fina termosar att visa er, så tillslut hamnade jag hos Isabella Smith, för jag tänkte att där kanske det finns! Men inte då. Fast med tanke på hur mycket annat fint som finns där så väger det helt klart upp det hela!

Karaffen ovan har jag tidigare spanat på och jag tycker fortfarande att den är helt bedårande och titta så fint man kan få användning av hyacintglasen på sommaren, perfekta vaser till blomster från trädgården!

Trotts att jag längtar otroligt efter vår, sommar och ljumma augustikvällar så måste jag erkänna att det är något otroligt vackert ute med allt det vita. Hela världen lyses upp.

(eget collage med bilder från isabellasmith.com)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tina
16 år sedan

Vilken fin sida du har, och som sagt läckra recept oxå med fina bilder där till, blir riktigt avis, jag kommer att titta in här mera för inspiration. Ha det gott
/T

Soffie
16 år sedan

Jättesnyggt.Här blåser det storm men än har det ej börjat snöa.Men det ska visst komma mängder!!
Vill oxå ha vår nu!!!

madelene
16 år sedan

Tack för titten inne hos mig.
Man blir som smått hungrig här av alla dina fina matbilder.
Ha det gott /madelene

Agnes
16 år sedan

oj, har ni snö? här nere så blåser det bara jättemycket! 😀

evelina
16 år sedan

åh så vackert med de rosa rosorna =) jag längtar med otroligt till våren, hatar vinter!!

angående din kommentar om vinterkräksjukan så känner jag så väl igen mig, fy fan vad hemskt det var. otroligt plågsamt! haha tur det är över =)

kram o ha en trevlig helg!

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]The facts talked about inside the write-up are a number of the top offered […]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless seriously worth taking a search, whoa did one particular discover about Mid East has got extra problerms as well […]

Nästa inlägg

Fuskpytt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x