ANNONS

Temligen gott!

image424
I år infaller Fettisdagen tidigt, redan i morgon! Planen jag hade någon stans i bakuvudet var att göra en omgång semlor igår, men eftersom jag hastigt och mycket olustigt blev förkyld fick jag genast stryka detta från planeringslistan. Kanske är orken tillbaka lite senare under dagen, vem vet? (eller så ber jag helt enkelt Sebastian att köpa med sig varsin hem till oss efter arbetet..) Jag hade tänkt att göra dem i miniformat, för hur många orkar egentligen äta upp en hel semla själv utan att må dåligt efteråt?

Någon som många förknippar med semlor är dektektiven Ture Sventon, men han åt temlor året runt som han förvarade i sin temelburk när han var på resande fot. Nog skulle jag kanske tröttna på dessa bakverk om man hade tillgång till dem alltid, men en eller två gånger så här års kan de vara gott!
Så passa nu på i morgon att fira lite extra, det kan vi behöva i februarimörkret!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gubben
16 år sedan

Vi får fira imorgon med extra mycket av kaffe & semlor

Inredningsgalen
16 år sedan

Villken härlig blogg du har, så våraktig!!!!

Semelie
Semelie
16 år sedan

Jag kan äta två semlor (i vanlig storlek) utan att må dåligt efteråt! haha, fast sen får man ångest för att man proppat i sig så.

Jellon
16 år sedan

Massor av härliga inlägg och inspirerande recept.

Jag har bakat jättegoda semlor från Anna Skippers recept. Nyttiga (?) men framförallt superfluffiga och fina. Kolla gärna in det receptet hon har om du ska till och baka imorogn 🙂 //Jellon

Mim
Mim
16 år sedan

Åh, hej! Ett tips angående semlor som inte är nytt men så himla gott – använd saffran i degen. Mmmm. Jag undrar i vilket program du gör dina fina kollage? Grymma recept, förresten!

Tina
16 år sedan

Till fettistagen så hör ju nämligen bruna bönor och stekt fläsk till oxå, men det är ingen favorit hos oss då äter jag hellre semlan.
//T

Alexandra
16 år sedan

Höll nästan på att missa det idag 🙂

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]very handful of internet sites that transpire to be comprehensive below, from our point of view are undoubtedly well worth checking out[…]

trackback
8 år sedan

xcn5bsn5bvtb7sdn5cnvbttecc
[…]The facts talked about inside the post are a few of the best accessible […]

Nästa inlägg

Jag skall måla hela världen lilla mamma

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x