ANNONS

Söndag

image443
Nu sitter jag här lite lagom nyvaken efter helgens arbete och känner doften av smält ost, varmt bröd och oregano sprida sig genom lägenheten. Älsklingen står nämligen i köket och gör toast åt oss. Riktig mat blir det senare ikväll och då passar det perfekt att få lite gott och varmt i magen vid den här tiden! Det som är så bra med denna rätt, om man nu kan kalla två skivor med bröd och lite pålägg för maträtt, är att det går ju att variera i det oändliga. Anpassa efter vad som finns i kylen, krydda med lite goda kryddor, favorit här är helt klart oregano. Bred ett tunt lager med smör på utsidan så blir de så där krispiga och gyllenbruna, sedan in med dem i smörgåsgrillen några minuter. Mums!

Ur datorns högtalare hör vi de här sköningarna, kanske inte en äkta schlagerlåt, men hur härligt är de inte att de gick vidare till final och Carola får sjunga andra chansen! I helgen var första gången jag tog tog upp telefonen för att rösta och min röst gick faktiskt till ovan nämnda. Larrie alias Headline är nämligen från lilla Sala där jag bor och man skall ju stötta stadens export!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Soffie
16 år sedan

Mums va gott att vakna till den doften!Hoppas din helg har varit bra:O)

Nästa inlägg

Inga biskvier

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x