ANNONS

Pölsa vs räkfrossa..

image458
Ja ni goa besökare. Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och tycker aninges synd om mig själv. Jag är nämligen precis hemkommen från arbetet och Sebastian är på räkfrossa, medans jag fick äta pölsa på jobbet. Nu är jag ingen extrem motståndare av pölsa, det kan faktiskt vara ganska gott ibland. Men fick man välja mellan det och räkor.. Ja ni kan ju gissa vad jag valt!

Pölsa (eller lungmos som det så smaskigt också heter..) är nog en rätt, som jag antar är på väg att dö ut. För inte vet jag så många i min ålder som uppskattar att få detta serverat till middag. Och nu menar jag inte sån där pölsa på korv, utan riktigt hemgjord pölsa. Jag vet att mamma har ett recept på detta i sin lilla kokbok, jag kanske rent utav skall delge er detta recept.

Men nog om detta, vi tar det i morgon, nu skall jag ta mig en av gårdagens cupcakes och njuta åt att jag är ledig i morgon!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cecilia
16 år sedan

Hej! Dig känner jag igen 🙂

Sara
Sara
16 år sedan

Svar: hehe ja mumsigt =)
fiin blogg du har 😀

HKH Hertiginnan Anne af Uppsala
16 år sedan

vilken söt blogg du har precis i min smak

Björn
16 år sedan

Det e hör å häpnad många på mitt jobb som gillar pölsa. Flera av dom stora fantasterna är i 20års åldern till min stora förvåning..
Ska nog inhandla lite pölsa och avnjuta i helgen för man vart som sugen på det nu =)

Evasleva
16 år sedan

Vi hamnade på en vägkorg där de serverade hemgjord pölsa. mannen kunde inte låta bli att prova. Det var riktigt gott!
Så några veckor senare köpte vi en sån där korv med pölsa och oj vad äckligt det var!

Cecilia
16 år sedan

Pölsa är gott men jag skulle liksom du välja räkor 🙂 Vad sysslar du med nu förtiden? Kan det vara mat?

Anonym
Anonym
16 år sedan

stackare! Pölsa har jag aldrig ätit, men ser inte så aptitligt ut! Så – nej tack -hellre räkor! Ha en trevlig helg!

Moster Cissi
Moster Cissi
16 år sedan

Tjena!
Ja vad säger man… pölsa har aldrig varit min favorit. Trots att när jag jobbade på Salberga så kokaded vi egen pölsa till pensionärerna, så jag visste vad det var i – bara riktigt kött faktiskt. Jag trodde lungmos var en annan rätt – men det har jag aldrig fördjupat mig i. Jag personligen tycker dock att pölsan blir godare när man steker upp den när den är färdigkokt, men det har jag förstått är en smaksak som så mycket annat.
Jag hade föredragit räkor vilken dag som hellst!
Ha det bra – Kram!

Veckomagasinet Anne von Porat
8 år sedan

Det var länge sedan jag besökte dig nu är jag här igen

Nästa inlägg

Underbara vår

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x