ANNONS

Projekt Baka Kaka

image473
Ja, i dag damp den ned, avin som säger att mitt paket finns att hämta från kakburken! Man kan inte säga annat än att de är snabba på att få iväg sina ordrar och det tackar jag varmt  för. Idag när jag klickade runt på deras sida hittade jag en flik jag aldrig tidigare kollat, nämligen Projekt Baka Kaka. Där finns det bilder och små instruktioner till enklare tårtor.  Väl värt ett besök om man går i tårtbakstankar!

I helgen är det ju som bekant påsk och jag har lovat att baka en tårta till en utav helgens alla sittningar. Jag funderar på om jag kanske skulle ta och baka tårtbottnarna idag, eftersom jag arbetar i morgon kväll. Vi får se hur jag gör, men jag lovar att jag skall försöka ta bra kort så jag  kan visa Er resultatet!

Jag fick även en annan avi idag, men för att passa i det jag beställt lär jag nog hålla mig undan från tårtor och diverse godsaker i påsk!

Nu skall jag klä på mig varmt och bege mig ut i snöstormen!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
maria
16 år sedan

De där muffinsträden de har på kakburken är så himla coola tycker jag:-)

Guldkant på livet
16 år sedan

Vilken fantastiskt fin blogg du har!
Med mycket smått & gott och trevliga goda recept!!
Fina bilder och läckra collage!
Mari.

J O H A N N A
16 år sedan

Påsken = Gottis, så är det bara 🙂

Erica
15 år sedan

Du är en stor inspiration.

Allt det du skriver om, bilderna och bakverken, ja allt är bara så fint.

Jag älskar också mat och bak.

Stor inspirationskälla! Tack!

Kakburken.se är en farlig fälla ^^

Nästa inlägg

En längtan..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x