ANNONS

Coconut

image487

Ni har väl inte missat att det är cupcake week hos Martha denna vecka? Även om vi i Sverige inte kan se programmen på tv går det utmärkt att kika på dem på hemsidan! Hur man gör dessa underbara coconut cupcakes kan ni se där. Jag blev väldigt nyfiken på frostingen hon gjorde till dessa. Den måste absolut testas någon gång, snart!

Jag skall strax dra igång dagens cupcakebak då jag har fått en beställning på dessa till en födelsledag, riktigt roligt! Jag har fortfarande inte löst hur man enklast förvarar och transporterar dem, så för tillfället får pizzakartongerna fungera som både och. Nej nu är det bäst att sätta fart, jag har mycket som måste donas med idag!


(eget collage med bild från martha stewart)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Catty
16 år sedan

imorgon ska jag göra vita choklad cupcakes med polly i 🙂 ska bli intressant 🙂

mamman
16 år sedan

Lycka till mitt hjärt . Fatrarna från stan mår bra 🙂

:)
:)
16 år sedan

Ser ju riktigt gott ut. Jag har aldrig förstått mig på hur man får till det sådär ;p

milla
milla
16 år sedan

Jaha, vad kul! 🙂 Det är så roligt att lära sig saker som man själv verkligen har användning av!

Evasleva
16 år sedan

jag har på eget bevåg haft i kokosflingor i vanligt muffinssmet det blev jättebra!

Lissen
16 år sedan

Mmm mycket gott på den här sidan!
Ha en bra dag. Lissen

Att ha det gott
16 år sedan

Vilken jätte bra blogg Hit vill jag återkomma

Elin
16 år sedan

Åh, ser så roligt ut att göra såna! Jag måste helt enkelt prova någon dag. Har du något favoritrecept? 🙂

ps. Provat ratatouille någon gång? Jag slängde just upp ett kanongott recept!

Tack för en bra blogg.

Monika
16 år sedan

Hej, jag har en fråga. Jag ska baka chokladbiskvier men tycker att själva smörkrämen är lite för ”smörig”. Men så var jag på ett café och där hade de någon slags vit kräm som var supergod. Jag har ingen aning om
vad det var i den men den var vit (såg nästan ut som grädde, men det var det ju inte) och jag undrar om du vet vad för kräm det är jag är ute efter och hur man i sådana fall gör en sådan kräm? Tack för en bra blogg förresten.

Anonym
16 år sedan

jag skulle vilja kunna göra cupcakes, har aldrig prövat, men det verkar svårt tycker jag

freespins
8 år sedan

ftsx62 we came across a cool website that you just may possibly get pleasure from. Take a look in the event you want

סקס וסמים
8 år sedan

Very nice info and right to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any thoughts on where to hire some professional writers? Thx

Bajrangi Bhaijaan Full Movie
8 år sedan

Very good post. I will be dealing with many of these issues as well..

latest tv show reviews
8 år sedan

Very neat article.Really looking forward to read more. Keep writing.

http://top9moments.com/21-day-sugar-detox/
8 år sedan

I appreciate you sharing this post.Thanks Again. Want more.

Elisha Levi and Omri
8 år sedan

Looking forward to reading more. Great post.

happy diwali photos
8 år sedan

Really enjoyed this article post. Fantastic.

Nästa inlägg

När du får oväntat besök..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x