ANNONS

Husmorstips nr 3

image510

Nu var det länge sedan jag publicerade dagens husmorstips, så det är verkligen hög tid att dela med sig av diverse små knep som finns!

Alla som har katt eller hund vet att ett par gånger om året skall all denna päls bytas ut mot ny skrud. Förtillfället hårar mina små änglar som aldrig förr  vilket kan ta knäcken på vem som helst. Dammsugaren går varm här hemma och den ständiga kampen mot katthåren är hård och jag kommer förmodligen inte vinna! Men jag gör ändå ett tappert försök!
Ett smidigt sätt att bli av med håren från kläder och annat är att använda en roller, men vad gör man när den är slut och man självklart har glömt att köpa hem ny? Eller om man är lite miljömedveten av sig och tyker att det är hiskeligt onödigt med alla dessa pappersremsor som kastas i sopen.
Ja då tar man fram sin diskhandske, trär den på handen och efter ett par svep på byxorna, tygsoffan eller fotöljen är håren borta. Mycket effektivt och enkelt. Sammla antingen ihop tussarna med hår som blir och släng dem eller ta fram dammsugare.

Har du ett superbra tips som du vill dela med dig av? Maila mig isåfall på info@www.linneasskafferi.se.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ann-kristin S
Ann-kristin S
15 år sedan

Det var ett smart tips 🙂 ska lämna det vidare till min mamma som håller på att bli tokig av allt hår

Hanna-Sofia
15 år sedan

Ja man är ju glad att man har en Pudel i sådana lägen 🙂

Chickitickitita
14 år sedan

Känner igen mig helt i beskrivningen av att bli galen av allt katthår! Har aldrig ens tänkt den tanken med diskhandsken. Så smart!! Ska börja med detsamma. Tack för tipset!!

Nästa inlägg

Chokladsmörkräm

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x