ANNONS

Extra Delight

Idag när jag kom hem från jobbet låg det ett litet paket innanför dörren, adresserat till mig. Där i låg det två askar Extra Delight.  Detta är hårda, sockerfria karameller som kommer att finnas i smakerna Mint & Chocolate och Caramel & Chocolate. Dessa askar kommer att finnas tillgängliga i butik från och med v 45 och kosta runt 14 kronor asken.

Så, vad tyckte jag nu om dessa små chokladkarameller? Båda smakade helt ok, den med mintsmak påminde lite om godiset Marianne. Vet ni vilken jag menar? Den andra vet jag inte riktigt vad den smakade, chokladkola kanske? Oavsett vad jag tyckte att de smakade så var de goda. Bra att ha i väskan om man blir tokgodissugen. Fast 14 kronor för en förpackning var kanske lite i dyraste laget, för de kronorna får man ju faktiskt en hel chokladkaka..

(eget collage med bild från wrigley)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linruz
15 år sedan

Nja tycker nog att det låter lite skumt…men vem vet. Får väl bli ett provsmak nästa vecka.

Catrin
15 år sedan
Lindha
15 år sedan

Måste bara säga…jag älskar verkligen din blogg!!

Molly
Molly
15 år sedan
Molly
Molly
15 år sedan

Det låter ju inte så dumt med sockerfria tabletter. Visst är det godare och billigare med en chokladkaka, men vill man spara kalorier är det ju ett alternativ.

camilla
15 år sedan

Vilken tur att jag hittade din blogg och såg detta 🙂

Jag älskar nämligen de andra smakerna som de har och jag blev bara sååå glad att se att dessa smaker kommer 🙂 Och de måste ju ha kommit i affären nu då ju?

Måste jag in till stan i morgon och leta.

tjingeling

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]we came across a cool web page that you may possibly enjoy. Take a look in the event you want[…]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]usually posts some really intriguing stuff like this. If you are new to this site[…]

trackback
8 år sedan

Title
[…]please pay a visit to the sites we stick to, which includes this one, because it represents our picks from the web[…]

Nästa inlägg

Se hit tomten!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x