ANNONS

ELLE

Igår låg den där, sesnaste numret av ELLE mat & vin. Utan att fundera så mycket som en sekund kan jag säga ett detta är min favoritmattidning!  Kanske är det för att den inte kommer ut så ofta, man får liksom längta lite efter nätsa nummer?

Jag skummade snabbt igenom första sidan:

150 julklappstipsvad kan passa bättre nu än just julklappstips!
Nigellas cocktailparty– Nigella är alltid rätt!
Nyårsmeny- snön gnistar, stjärnklar himmel, långa dagar i backen. Nyår skall firas i Norge, jag behöver massor av inspiration!
Världens godaste köttbullar– tveksamt om dom slår mormors?

Allt verkade som vanligt mycket lovande och fredagskvällen var utan tvekan räddad. Jag måste alltid skumma igenom tidningen en gång först innan jag börjar läsa på allvar. Men jag kom bara till sidan 9, ni vet insändarsidan. Det är ett riktigt guldkorn, speciellt om folk frågar efter recept, det tyder ju på att just det receptet är provat och så omtyckt att man bara måste ha receptet igen. Självklart var det en sådan förfrågan med, men det var inte för den sakens skull jag fastnade den här gången. Lite längre ner på sidan står det i rubriken: Tips på blogg.
Då jag alltid är på jakt efter bra och läsvärda bloggar, läste jag lite fort igenom stycket. Men vad nu! Det är ju min blogg det tipsas om! Jag var tvungen att läsa ett par gånger och verkligen försäkra mig om att jag läst rätt, men det stod där klart och tydligt: Nu vill jag passa på att tipsa om en helt underbar matblogg som jag börjat lässa för en tid tillbaka www.linneasskafferi.se.

Till du käre läsare som skickat denna insändare, tusen tack! Det värmer gott i mitt hjärta!

I kollaget ovan ser ni tre framsidor från Elle Mat & Vin genom åren. Det varkar som om dom, precis som jag har en förkärlek till ljuva pastellfärger!

Nu önsksar jag er alla  läsare en härlig lördagskväll!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
15 år sedan

Oh va skoj, man blir så glad av sånt som man inte riktigt förväntat sig! Det är du värd för du har en mysig blogg. Hoppas du också får en härlig lördagskväll.

Sanna
15 år sedan

Oh va skoj, man blir så glad av sånt som man inte riktigt förväntat sig! Det är du värd för du har en mysig blogg. Hoppas du också får en härlig lördagskväll.

Sanna
15 år sedan

Oh va skoj, man blir så glad av sånt som man inte riktigt förväntat sig! Det är du värd för du har en mysig blogg. Hoppas du också får en härlig lördagskväll.

Kardemumma Gumma
15 år sedan

Oj va kuul! 🙂 Den måste jag nog inskaffa (också) 😉 Inspiration kan man inte få för mycket av!

Ylva
15 år sedan

Jag hittade din blogg tack vare tidningen! Tack för en jättetrevlig sida – den blev en favorit direkt!

Anna
15 år sedan

Det gjorde den personen alldeles rätt i, för din blogg är supertrevlig att besöka! Den har en sådan trevlig stämning, om man nu kan säga så om en blogg. 🙂

Malin Cicilia
15 år sedan

Vilken mysig blogg du har 🙂

Hoppas du får en bra dag i solen! Kram

Kryddburken
15 år sedan

Åh jag älskar den där tidningen!!

hilli
15 år sedan

åå elle är typ den bästa tidningen!kul med överraskning att se sitt eget namn..hade gött,kram!

Jennie
15 år sedan

Köpte den underbart fina nya ELLE tidningen igår och såg insändaren! Grattis, gud var roligt!! 😀

Massa kramar,

Jennie 😉

Lotta
15 år sedan

Alltid kul med uppskattning för det man gör!

Tack för titten!

Nästa inlägg

Glögg, igen…

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x